• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Popal Cooper 14 inch > vóór 23.59 uur besteld = morgen in huis

Het Nederlandse fietsmerk Popal Cooper staat bekend om zijn goede kwaliteit fietsen voor een betaalbare prijs. Niet voor niets hebben de Popal Cooper fietsen allemaal een beoordeling van meer dan 4 van de 5 sterren.

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Deze 14 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 5 jaar oud. Hierbij houden wij als richtlijn voor de maximum lichaamslengte een maximum van 100 cm aan. Alle Popal Cooper 14 inch meisjesfietsen zijn voorzien van een comfortabel, bruingekleurd zadel en bruingekleurde handvaten. De fietsen worden geleverd in meerdere kleuren, waarbij de roze fiets het meest gekozen wordt.

Popal Cooper fietsen: goede prijs/kwaliteit verhouding

Met een frame van staal zijn de Popal Cooper meisjesfietsen van goede kwaliteit, waarbij de framemaat van de 14 inch fietsen 24 cm is. Bij de fietsen worden standaard zijwieltjes meegeleverd en op de wielen zijn reflectoren gemonteerd. Wanneer uw kind eraan toe is om zonder zijwieltjes te fietsen kunt u deze makkelijk zelf van de fiets af halen. Tijdens het bestellen krijgt u ook de mogelijkheid om een rieten mandje te bestellen welke u op de voordrager kunt monteren.

> Bekijk alle Popal Cooper fietsen in ons assortiment

Informatie over de levering en de montage

De verzending is niet alleen gratis. Daarnaast betekent een bestelling vóór 13.00 uur = volgende dag bezorgd. Daarbij hanteren wij een ‘niet goed geld terug’ garantie. Fietsen worden verzonden in een doos waarbij het grootste deel van de fiets alvast in elkaar gezet is. Wel dient u de laatste onderdelen te bevestigen, zoals het stuur en zadel, het voorwiel en de trappers. Bij de 14 inch kinderfietsen zijn klanten hier gemiddeld genomen 10-15 minuten mee bezig.

Liever een kleinere/grotere maat? Bekijk deze 12 inch Popal Cooper fiets of de 16 inch Popal Cooper fietsen.

14 inch Popal Cooper voor jongens en meisjes

In het assortiment met kinderfietsen zijn de 14 inch Popal Cooper modellen zowel geschikt voor jongens als meisjes. Er is voor de meisjes in de leeftijd van 3 tot 5 jaar een speciale serie ontworpen en dat geldt eveneens voor de jongens in de leeftijd van 3 tot 5 jaar. De modellen voor de jongens onderscheiden zich door het frame dat van een dubbele stang is voorzien. Dat geeft de 12 inch Popal Cooper jongensfiets een stoere look, maar zorgt er ook voor dat de fiets extra stevig is uitgevoerd. Deze kinderfiets kan door de uitstekende kwaliteit en het stalen frame ook prima tegen een stootje. De 14 inch Popal Cooper meisjesfietsen hebben een trendy uitvoering met een voordrager voorop de fiets die het design een moderne uitstraling meegeeft. U profiteert bij Fietsenopfietsen.nl bij de aanschaf van een Popal Cooper 14 inch fiets van meerdere voordelen. In de eerste plaats bent u bij de keuze voor dit model altijd verzekerd van de beste kwaliteit van Nederlandse bodem. In de tweede plaats zijn de prijzen zeer scherp gesteld en kunt u een goedkope kinderfiets kopen.

Uitgevoerd met bagagedrager en voordrager

Alle Popal Cooper 14 inch kinderfietsen zijn voorzien van zowel een voordrager en bagagedrager. Dat geldt zowel voor de jongensfietsen als voor de meisjesfietsen. Bovendien kan er uit meerdere kleuren een keuze gemaakt worden. De meisjesfietsen zijn in frisse en heldere kleuren uitgevoerd en de jongensfietsen van het model Popal Cooper 14 inch zijn donkergetint. Er wordt met betrekking tot de kinderfietsen voor jongens in deze serie onder meer de keuze geboden uit de kleuren groen donkerblauw en matzwart. De Popal Cooper 14 inch fietsen zijn niet voorzien van fietsverlichting, maar er zijn wel reflectoren van toepassing om op te vallen. Ook is er niet voorzien in een ringslot aan het frame. Aangezien ook kinderfietsen voor diefstal in aanmerking komen, is het aan te raden om een fietsslot te gebruiken. Wij hebben in het assortiment leuke fietssloten voor kinderen beschikbaar, maar u kunt ook de keuze maken voor een sterker model die de kans op diefstal verkleint.