Popal SuperSuper Cooper 14 inch > vóór 15.00 uur besteld = morgen in huis

Het Nederlandse fietsmerk Popal Cooper staat bekend om zijn goede kwaliteit fietsen voor een betaalbare prijs. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Niet voor niets hebben de Popal Cooper fietsen allemaal een beoordeling van meer dan 4 van de 5 sterren. Deze 14 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 5 jaar oud. Hierbij houden wij als richtlijn voor de maximum lichaamslengte een maximum van 100 cm aan. Alle Popal Cooper 14 inch meisjesfietsen zijn voorzien van een comfortabel, bruingekleurd zadel en bruingekleurde handvaten. De fietsen worden geleverd in meerdere kleuren, waarbij de roze fiets het meest gekozen wordt.

SuperSuper Cooper 14 inch

Tegenwoordig gaat het het merk Popal door als SuperSuper. De SuperSuper Cooper 14 inch is dus exact dezelfde fiets als de Popal Cooper 14 inch, alleen dan een nieuwe naam. 

Ook de voordelen van de SuperSuper Cooper 14 inch fietsen blijven natuurlijk hetzelfde. Profiteer van onze snelle verzending, gratis bezorging en hoge kortingen. Tot wel 40%.

Popal SuperSuper Cooper 14 inch fietsen: goede prijs/kwaliteit verhouding

Met een frame van staal zijn de Popal Cooper meisjesfietsen van goede kwaliteit, waarbij de framemaat van de 14 inch fietsen 24 cm is. Bij de fietsen worden standaard zijwieltjes meegeleverd en op de wielen zijn reflectoren gemonteerd. Wanneer uw kind eraan toe is om zonder zijwieltjes te fietsen kunt u deze makkelijk zelf van de fiets af halen. Tijdens het bestellen krijgt u ook de mogelijkheid om een rieten mandje te bestellen welke u op de voordrager kunt monteren. Daarnaast kun je bij ons de volgende kleuren bestellen:

  • Popal Cooper 14 inch turquoise
  • Popal 14 inch Cooper groen
  • Popal Cooper 14 inch roze
  • Popal 14 inch Cooper blauw
  • Popal Cooper 14 inch zwart
  • Popal 14 inch Cooper donkerblauw
  • Popal Cooper 14 inch wit

De bovenstaande kleuren zijn ook verkrijgbaar 

> Bekijk alle Popal Cooper fietsen in ons assortiment

Informatie over de levering en de montage

De verzending van de Popal kinderfiets 14 inch Cooper is niet alleen gratis. Daarnaast betekent een bestelling vóór 15.00 uur = volgende dag bezorgd. Daarbij hanteren wij een ‘niet goed geld terug’ garantie. Een Popal kinderfiets 14 inch wordt verzonden in een doos waarbij het grootste deel van de fiets alvast in elkaar gezet is. Wel dient u de laatste onderdelen te bevestigen, zoals het stuur en zadel, het voorwiel en de trappers. Bij de Popal fiets 14 inch zijn klanten hier gemiddeld genomen 10-15 minuten mee bezig.

Liever een kleinere/grotere maat? Bekijk deze 12 inch Popal Cooper fiets of de 16 inch Popal Cooper fietsen.

14 inch Popal Cooper voor jongens en meisjes

In het assortiment met kinderfietsen zijn de 14 inch Popal Cooper modellen zowel geschikt voor jongens als meisjes. Er is voor de meisjes in de leeftijd van 3 tot 5 jaar een speciale serie ontworpen en dat geldt eveneens voor de jongens in de leeftijd van 3 tot 5 jaar. De modellen voor de jongens onderscheiden zich door het frame dat van een dubbele stang is voorzien. Dat geeft de Popal Cooper fiets 14 inch een stoere look, maar zorgt er ook voor dat de fiets extra stevig is uitgevoerd. Deze kinderfiets 14 inch Popal Cooper kan door de uitstekende kwaliteit en het stalen frame ook prima tegen een stootje.

De 14 inch Popal Cooper meisjesfietsen hebben een trendy uitvoering met een voordrager voorop de fiets die het design een moderne uitstraling meegeeft. Je profiteert bij Fietsenopfietsen bij de aanschaf van een Popal Cooper 14 inch fiets van meerdere voordelen. In de eerste plaats ben je bij de keuze voor dit model altijd verzekerd van de beste kwaliteit van Nederlandse bodem. In de tweede plaats zijn de prijzen zeer scherp gesteld en kun je een goedkope Popal Cooper kinderfiets 14 inch kopen.

Uitgevoerd met bagagedrager en voordrager

Alle Popal SuperSuper Cooper 14 inch kinderfietsen zijn voorzien van zowel een voordrager en bagagedrager. Dat geldt zowel voor de jongensfietsen als voor de meisjesfietsen. Bovendien kan er uit meerdere kleuren een keuze gemaakt worden. De meisjesfietsen zijn in frisse en heldere kleuren uitgevoerd en de jongensfietsen van het model Popal Cooper 14 inch zijn donkergetint. Er wordt met betrekking tot de kinderfietsen voor jongens in deze serie onder meer de keuze geboden uit de kleuren groen donkerblauw en matzwart. Daarnaast is de Popal Cooper 14 inch roze ook zeer populair.

De Popal Cooper 14 inch fietsen zijn niet voorzien van fietsverlichting, maar er zijn wel reflectoren van toepassing om op te vallen. Ook is er niet voorzien in een ringslot aan het frame bij de fiets 14 inch Popal Cooper. Aangezien ook kinderfietsen voor diefstal in aanmerking komen, is het aan te raden om een fietsslot te gebruiken voor de SuperSuper Cooper 14 inch. Wij hebben in het assortiment leuke fietssloten voor kinderen beschikbaar, maar je kunt ook de keuze maken voor een sterker model die de kans op diefstal verkleint.