Vóór 13.00 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis*
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?
Deze week: Gratis fietsslot t.w.v. 19,99 euro bij een nieuwe fiets! (m.u.v. loopfietsen)

Popal Cooper 14 inch: Gratis verzending in 24 uur!

Het Nederlandse fietsmerk Popal Cooper staat bekend om zijn goede kwaliteit fietsen voor een betaalbare prijs. Niet voor niets hebben de Popal Cooper fietsen allemaal een beoordeling van meer dan 4 van de 5 sterren.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Deze 14 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 5 jaar oud. Hierbij houden wij als richtlijn voor de maximum lichaamslengte een maximum van 100 cm aan. Alle Popal Cooper 14 inch meisjesfietsen zijn voorzien van een comfortabel, bruingekleurd zadel en bruingekleurde handvaten. De fietsen worden geleverd in meerdere kleuren, waarbij de roze fiets het meest gekozen wordt.

Popal Cooper fietsen: goede prijs/kwaliteit verhouding

Met een frame van staal zijn de Popal Cooper meisjesfietsen van goede kwaliteit, waarbij de framemaat van de 14 inch fietsen 24 cm is. Bij de fietsen worden standaard zijwieltjes meegeleverd en op de wielen zijn reflecteren gemonteerd. Wanneer uw kind eraan toe is om zonder zijwieltjes te fietsen kunt u deze makkelijk zelf van de fiets af halen. Tijdens het bestellen krijgt u ook de mogelijkheid om een rieten mandje te bestellen welke u op de voordrager kunt monteren.

> Bekijk alle Popal Cooper fietsen in ons assortiment

Informatie over de levering en de montage

De verzending is niet alleen gratis. Daarnaast betekent een bestelling vóór 13.00 uur = volgende dag bezorgd. Daarbij hanteren wij een ‘niet goed geld terug’ garantie. Fietsen worden verzonden in een doos waarbij het grootste deel van de fiets alvast in elkaar gezet is. Wel dient u de laatste onderdelen te bevestigen, zoals het stuur en zadel, het voorwiel en de trappers. Bij de 14 inch kinderfietsen zijn klanten hier gemiddeld genomen 10-15 minuten mee bezig.

Liever een kleinere/grotere maat? Bekijk deze 12 inch Popal Cooper fiets of de 16 inch Popal Cooper fietsen.