Popal SuperSuper Cooper 16 inch > vóór 15.00 uur besteld = morgen in huis

De 16 inch Popal Cooper kinderfietsen zijn er al vanaf een scherpe prijs.  Met een frame Lees door

Set Ascending Direction

7 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

7 producten in totaal

Filter
per page
gemaakt van staal hebben de fietsen een lange levensduur. De Popal 16 inch fietsen zijn gemakkelijk te onderhouden en worden geleverd met instructies om de Cooper fiets 16 inch in elkaar te zetten. Geen zorgen, je hoeft alleen de laatste onderdelen te monteren, de Popal 16 inch Cooper fiets is voor het grootste gedeelte afgemonteerd. 

SuperSuper Cooper 16 inch fiets

De Popal kinderfietsen heten niet meer Popal. Het bekende fietsenmerk gaat met de kinderfietsen verder met de naam SuperSuper. Natuurlijk blijft ook de SuperSuper Cooper 16 inch helemaal zoals die nu is. Alleen de naam verandert. Profiteer bij het bestellen van deze SuperSuper Cooper 16 inch fiets ook van onze services. Die gelden ook nu. Super, toch?

De SuperSuper Cooper 16 inch fietsen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Kies een kleur die je zoontje of dochtertje het mooist vindt. Zo heeft hij of zij extra plezier!

Hoe weet ik of 16 inch de juiste maat is voor een Popal SuperSuper Cooper fiets

Klik rechtsboven op ‘welke maat fiets?’ om meer informatie over de maten te krijgen. Op deze pagina krijg je onder andere uitleg over welke leeftijd, kledingmaat en lichaamslengte bij welke maat fiets horen en hoe je de juiste framemaat kunt berekenen. Ons advies voor de 16 inch Popal SuperSuper Cooperfietsen is om een maximum lichaamslengte van 1 meter en 5 cm aan te houden. Het kan voor komen dat je berekening tussen twee framematen in valt, dan adviseren wij voor de grootste van de twee framematen te kiezen, tenzij de Cooper kinderfiets 16 inch sportief gebruikt gaat worden want dan kies je voor de kleinste framemaat.

Liever een inchmaat kleiner of groter? Bekijk de Popal Cooper 14 inch of Popal Cooper 18 inch.

Twijfel je na het berekenen welke maat SuperSuper Cooper 16 inch fiets juist is voor je kind, neem dan ook contact op met de helpdesk voor persoonlijk advies.

Extra's bij de fiets?

Standaard wordt de Popal meisjesfiets 16 inch geleverd met een fietsen, reflectoren op de banden, een bagagedrager en een voordrager. Remmen kan met zowel de terugtraprem als de handrem en bij elke Popal Cooper fiets 16 inch is het stuur en het zadel in hoogte verstelbaar. Doordat het zadel en het stuur te verstellen zijn in hoogte is er het voordeel dat de 16 inch Popal Cooper kinderfiets meerdere jaren fietsplezier brengt. Jouw kind kan een stuk groeien in de leeftijd van 4 tot 6 jaar en het is belangrijk dat de zithouding op de fiets optimaal blijft. Dat kan dus door zowel het zadel als het stuur op de lengte van je kind af te stemmen. Het is belangrijk dat de voeten nog de grond kunnen raken en niet alleen met de punt van de tenen. Er zijn nog veel meer extra’s van toepassing als het gaat om de Popal Cooper 16 inch modellen.

Er is zowel op de Popal Cooper jongensfiets als op de cooper meisjesfiets 16 inch standaard sprake van een breed gevormd en royaal zadel. Ook is er een zijstandaard aanwezig. Die komt uiteraard vooral van pas als de zijwieltjes er eenmaal af zijn. Het hangt van je kind af wanneer de zijwieltjes van de meisjesfiets 16 inch popal of de popal cooper jongensfiets 16 inch eraf kunnen. Dat zal bij het ene kind sneller zijn dan bij het andere kind en is onder meer afhankelijk van hoe vaak er op de 16 inch Popal Cooper kinderfiets wordt gefietst. De kinderfietsjes zijn overigens voorzien van handvaten die een goede en stevige grip bieden. De kinderhandjes glijden dan ook niet van de handvaten af, zodat er altijd een optimaal controle over het stuur is.

> Bekijk alle Popal Cooper fietsen.

Keuze uit verschillende kleuren

Je kunt bij het kopen van een Popal Cooper 16 inch meisjesfiets of jongensfiets met de favoriete kleur uit het beschikbare aanbod rekening houden. Zowel voor jongens als voor meisjes zijn de fietsen in uiteenlopende kleuren leverbaar:

  • Popal Cooper 16 inch roze
  • Popal Cooper 16 inch zwart
  • Popal Cooper 16 inch turquoise
  • Popal Cooper 16 inch wit
  • Popal Cooper 16 inch groen

Alle bovenstaande kleuren zijn ook verkrijgbaar in de nieuwe Popal SuperSuper Cooper 16 inch lijn.

Voor de 16 inch jongensfietsen van Popal in het Cooper model geldt dat er donkere tinten beschikbaar zijn. Hier wordt onder meer de keuze geboden uit donkerblauw, matzwart en groen. De 16 inch Popal Cooper meisjesfietsen zijn lichter van kleur met de keuze uit wit, lichtblauw en lichtroze. Overigens is roze veruit de favoriete uitvoering. De kwaliteit van deze kinderfietsen is uitstekend te noemen en gelet op de vele extra’s en ontwerp van het model is het comfort groot. Je kind fietst met plezier meerdere jaren op een 16 inch Cooper Popal kinderfiets.