Vóór 13.00 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis*
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?
Deze week: Gratis fietsslot t.w.v. 19,99 euro bij een nieuwe fiets! (m.u.v. loopfietsen)

Popal Cooper 16 inch: voor meiden van 4 t/m 6 jaar oud

De 16 inch Popal Cooper meisjesfietsen zijn er al vanaf 149,- euro.  Met een frame gemaakt van staal hebben de fietsen een lange levensduur.

5 artikel(en)

5 artikel(en)

De fietsen zijn gemakkelijk te onderhouden en worden geleverd met instructies om de fiets in elkaar te zetten. Geen zorgen, u hoeft alleen de laatste onderdelen te monteren, de fiets is voor het grootste gedeelte afgemonteerd. Zijn er vragen dan help onze klantenservice u graag. Zij zijn experts op het gebied van fietsen.

Hoe weet ik of 16 inch de juiste maat is voor een Popal Cooper fiets

Klik rechtsboven op ‘welke maat fiets?’ om meer informatie over de maten te krijgen. Op deze pagina krijgt u onder andere uitleg over welke leeftijd, kledingmaat en lichaamslengte bij welke maat fiets horen en hoe u de juiste framemaat kunt berekenen. Ons advies voor de 16 inch Popal Cooper fietsen is om een maximum lichaamslengte van 1 meter en 5 cm aan te houden. Het kan voor komen dat uw berekening tussen twee framematen in valt, dan adviseren wij voor de grootste van de twee framematen te kiezen, tenzij de fiets sportief gebruikt gaat worden want dan kiest u voor de kleinste.

Liever een inchmaat kleiner of groter? Bekijk de Popal Cooper 14 inch of Popal Cooper 18 inch.

 

Twijfelt u na het berekenen welke maat juist is voor uw kind, neem dan ook contact op met de helpdesk voor persoonlijk advies.

Extra's bij de fiets?

Standaard wordt de Popal Cooper meisjesfiets geleverd met een fietsen, reflectoren op de banden, een bagagedrager en een voordrager. Remmen kan met zowel de terugtraprem als de handrem en bij alle Popal Cooper fietsen is het stuur en het zadel in hoogte verstelbaar.

> Bekijk alle Popal Cooper fietsen