Vóór 13.00 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis*
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?
Deze week: Gratis fietsslot t.w.v. 19,99 euro bij een nieuwe fiets! (m.u.v. loopfietsen)

18 Inch Popal Cooper: voor leeftijd 5-7 jaar 

Deze maat Popal Cooper meisjesfietsen is regelmatig uitverkocht op Fietsenopfietsen.nl. De populariteit komt voornamelijk door de goede prijs/kwaliteit verhouding.

6 artikel(en)

6 artikel(en)

De kwaliteit is vooral terug te vinden in de materiaalkeuze, het frame is van staal gemaakt en het zadel zit heel comfortabel. Let op! Wij adviseren deze fiets alleen te nemen wanneer uw kind een maximum lichaamslengte van 1 meter en 10 centimeter heeft.

Volgende dag in huis en deels voorgemonteerd

Wanneer u deze fiets voor 13.00 besteld heeft u hem de volgende dag al in huis. De fiets wordt deels voorgemonteerd geleverd, waarbij u enkel de afmontering dient te doen. Voor de afmontering is op de website een handleiding te vinden, en zal niet meer dan een half uur in beslag nemen. Alle Popal Cooper 18 inch fietsen hebben een gesloten kettingkast, welke indien nodig gemakkelijk open is te maken. Het frame is in de gekozen kleur, de zadel en de handvaten zijn altijd bruin bij dit model. Standaard wordt er bij de Popal Cooper geen slot meegeleverd, deze is echter voor minder dan 20 euro bij te bestellen. U krijgt deze optie vanzelf te zien wanneer u vanuit uw winkelmand naar het afrekenen gaat.

> Terug naar alle Popal Cooper fietsen.

Heb ik een diefstalverzekering nodig?

Wanneer u bij ons besteld heeft u de mogelijk een diefstalverzekering voor de fiets af te sluiten, deze verzekering wordt aangeboden door Klikzeker. Bij elke fiets op de website wordt automatisch een verzekeringpremie getoond. De verzekering dekt niet alleen diefstal maar ook schade door vandalisme. Anders dan bij andere verzekering wordt deze fietsenverzekering niet automatisch verlengd, elk jaar wordt u gevraagd of u de verzekering met nog een jaar wilt verlengen.

Liever een inchmaat kleiner of groter? Bekijk dan de 16 inch Popal Cooper of 20 inch Popal Cooper fiets.