• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Popal Cooper 20 inch > vóór 23.59 uur besteld = morgen in huis

Popal Cooper is een fietsenmerk welke de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. De fietsen zijn niet duur en onze klanten zijn er erg tevreden mee.

6 artikel(en)

6 artikel(en)

De 20 inch meisjesfietsen zijn gemiddeld genomen geschikt voor meisjes vanaf 6 jaar oud. De maximum lichaamslengte is dan 115 cm, is uw kind langer dan kan het verstandig zijn een grotere maat te nemen.

Bij de kleinere maten worden alleen reflectoren meegeleverd en geen verlichting. Deze 20 inch versie beschikt zowel voor als achter over LED verlichting. Aan de zijkant van de wielen (met velgen gemaakt van dubbelwandig aluminium), en op de trappers zijn nog wel reflectoren te vinden. Over zichtbaarheid in het donker hoeft u zich met deze fiets dus weinig zorgen te maken.

Montage van de 20 inch Popal Cooper

Het afmonteren van de fiets is makkelijk om te doen, en neemt niet meer dan een half uur van uw tijd in beslag. De fiets is namelijk al grotendeels voorgemonteerd, alleen onderdelen zoals de voorband, trappers en het zadel moeten nog gemonteerd worden. Dit wordt gedaan om de kans de verkleinen dat de fiets tijdens het vervoeren beschadigd. De helpdesk van Fietsenopfietsen.nl staat altijd klaar om u te helpen bij vragen over de maten van de fiets, de montage of als u andere vragen heeft.

Terug naar alle Popal Cooper fietsen.

Welke garanties zijn van toepassing op de fiets?

Om roest te voorkomen adviseren wij altijd silliconenspray te gebruiken, deze spray werkt vooral bij fietsen met een frame van staal. Elke vorm van roestvorming valt buiten de garantie. Voor de rest zit op het stalen frame een jaar fabrieksgarantie, dit gaat echter niet op voor de losse onderdelen. Liever een kleinere inchmaat? Bekijk dan de 18 inch Popal Cooper fiets.

Popal Cooper 20 inch met keuze uit populaire kleuren

De Popal Cooper 20 inch kinderfietsen voor meisjes worden beschikbaar gesteld in populaire kleuren. De kleuren zijn populair doordat deze een frisse uitstraling hebben en dat zorgt weer voor een trendy karakter. Roze is natuurlijk nog altijd bij veel meisjes populair en de roze Popal Cooper 20 inch meisjesfiets wordt dan ook veel verkocht. Dat neemt echter niet weg dat de witte en blauwe 20 inch Popal Cooper meisjesfietsen eveneens populair zijn. U kunt natuurlijk als u een keuze maakt met de favoriete kleur van uw dochter rekening houden. Het is toch fantastisch als zij een nieuwe meisjesfiets krijgt die ook nog eens in haar favoriete kleur lijkt te zijn. Overigens betreft dit een model dat ook een enigszins stoer karakter heeft. Dat komt onder meer door de vorm van het frame, maar ook door de extra´s, waarmee deze kinderfiets is uitgerust. De meisjesfietsen in het model Cooper van Popal beschikken namelijk standaard over een voordrager en over een bagagedrager. Het frame is van staal gemaakt en er wordt met de handrem en terugtraprem de gelegenheid geboden om op twee manieren te remmen.

Beste verhouding tussen prijs en kwaliteit

Als u voor uw kind een Popal Cooper 20 inch fiets aanschaft dan bent u daarmee verzekerd van de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Het Nederlandse merk staat bekend om de Hollandse nuchterheid en vertaalt dat in een perfecte kwaliteit die voor een voordelige prijs wordt aangeboden. De prijzen van de 20 inch Popal Cooper kinderfietsen zijn scherp gesteld en daarvoor krijgt uw dochter een kinderfiets die meerdere jaren plezier biedt. Door de hoogwaardige kwaliteit en het gegeven dat het zadel en het stuur versteld kunnen worden, is meerdere jaren fietsplezier verzekerd. U kunt uw dochter blij maken door een van deze Popal Cooper 20 inch meisjesfietsen aan te schaffen. Een grote glimlach is verzekerd als uw dochter de fiets voor het eerst te zien krijgt. Denkt u nog wel even aan de favoriete kleur van uw dochter bij het bestellen van deze leuke fiets? Dan is succes natuurlijk helemaal verzekerd.