Vóór 13.00 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?
Deze week: Gratis fietsslot t.w.v. 19,99 euro bij een nieuwe fiets! (m.u.v. loopfietsen)

Popal Cooper 20 inch kopen: gratis verzending in 24 uur

Popal Cooper is een fietsenmerk welke de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. De fietsen zijn niet duur en onze klanten zijn er erg tevreden mee.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

De 20 inch meisjesfietsen zijn gemiddeld genomen geschikt voor meisjes vanaf 6 jaar oud. De maximum lichaamslengte is dan 115 cm, is uw kind langer dan kan het verstandig zijn een grotere maat te nemen.

Bij de kleinere maten worden alleen reflectoren meegeleverd en geen verlichting. Deze 20 inch versie beschikt zowel voor als achter over LED verlichting. Aan de zijkant van de wielen (met velgen gemaakt van dubbelwandig aluminium), en op de trappers zijn nog wel reflectoren te vinden. Over zichtbaarheid in het donker hoeft u zich met deze fiets dus weinig zorgen te maken.

Montage van de 20 inch Popal Cooper

Het afmonteren van de fiets is makkelijk om te doen, en neemt niet meer dan een half uur van uw tijd in beslag. De fiets is namelijk al grotendeels voorgemonteerd, alleen onderdelen zoals de voorband, trappers en het zadel moeten nog gemonteerd worden. Dit wordt gedaan om de kans de verkleinen dat de fiets tijdens het vervoeren beschadigd. De helpdesk van Fietsenopfietsen.nl staat altijd klaar om u te helpen bij vragen over de maten van de fiets, de montage of als u andere vragen heeft.

Terug naar alle Popal Cooper fietsen.

Welke garanties zijn van toepassing op de fiets?

Om roest te voorkomen adviseren wij altijd silliconenspray te gebruiken, deze spray werkt vooral bij fietsen met een frame van staal. Elke vorm van roestvorming valt buiten de garantie. Voor de rest zit op het stalen frame een jaar fabrieksgarantie, dit gaat echter niet op voor de losse onderdelen. Liever een kleinere inchmaat? Bekijk dan de 18 inch Popal Cooper fiets.