Popal E-folt elektrische fietsen: Verzending = gratis!

De opkomst van de elektrische fiets heeft het fietsen nieuw leven geven. Combineer dit met het Lees door

Set Ascending Direction

65 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

65 producten in totaal

Page
Filter
per page
gemak van een vouwfiets en de Popal E-folt elektrische fiets is geboren. Dit is een fiets die dus direct ook aan alle wensen die een moderne fiets voor praktisch gebruik voldoet. Hij is gemakkelijk mee te nemen, ook wanneer er niet op gereden wordt. Ook het gebruik van de trapondersteuning zorgt ervoor dat er ontspannen naar de plek van bestemming kan worden gereden. De Popal E-folt elektrische fiets wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt om een deel van het woon-werkverkeer mee af te leggen. Dit betekent dus dat er met hulp van de trap ondersteuning net iets minder gevergd wordt van de inspanning. Daardoor kan net iets frisser en fitter aan de werkdag begonnen worden. Dit is slechts één van de voordelen van de fiets. Er zijn er echter nog flink wat meer aan te wijzen.

Elektrische fiets Popal E-folt: opvouwen en meenemen

Een belangrijk voordeel van de elektrische fiets Popal E-folt is dat deze niet onnodig uitgebreid is gemaakt. De fiets is opvouwbaar en heeft trapondersteuning en daarbij blijft het. Dit is vooral belangrijk omdat deze gemakkelijk te gebruiken moet zijn voor simpele doeleinden, het verplaatsen van A naar B. Dit is bijvoorbeeld ook gemakkelijk op vakantie op de camping. Om dan snel naar de winkel in het nabijgelegen dorp te komen is deze fiets dan meer dan voldoende. Die is ook de reden waarom de elektrische fiets Popal E-folt een goede keuze wordt gevonden. Dat de accu uitneembaar is en gemakkelijk is op te laden voor een goede actieradius is natuurlijk daarbij ook een groot voordeel te noemen. Hiermee kan gemakkelijk ergens tussen de veertig en zestig kilometer mee gereden worden. Juist voor een elektrische fiets is die een heel belangrijk gegeven te noemen. Dit maakt het veel gemakkelijker.

> Vandaag vóór 16:00 uur besteld = morgen in huis: De elektrische fiets!

Ook een elektrische fiets moet je goed onderhouden

Omdat een elektrische vouwfiets fiets vaak een stuk duurder is dan een normale fiets, wil je deze zeker goed onderhouden. Dit begint al bij de fiets binnen zetten of op zijn minst in een schuur. Ook zul je regelmatig een servicebeurt aan de fiets moeten geven om te zorgen dat deze in een optimale staat blijft. Hierbij nog wat tips:

  • Inspecteer regelmatig of er geen scherpe voorwerpen in de banden zitten.
  • Controleer altijd of de remmen nog goed werken.
  • Zorg dat je regelmatig de verlichting test, zodat je nooit onderweg zonder licht komt te zitten.

> Bekijk ook eens de Popal Subway vouwfiets: Gratis verzending op het gehele assortiment!