Vouwfiets Popal E-Folt 2.0: gratis verzending!

Ken je die frustratie? De busverbinding die niet helemaal lekker loopt. Het treinstation dat ruim een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
kwartier lopen van je werk is. In soortgelijke situaties is het superhandig om een compacte vouwfiets te hebben. Dit scheelt enorm in tijd. Als je toch al bezig bent om je tijd zo efficiënt mogelijk in te delen: kies voor een elektrische vouwfiets. De elektrische vouwfiets met 20 inch banden én 6 versnellingen brengt jou razendsnel van a naar b. Niet alleen voor in de trein is de fiets een verademing, ook wanneer je weinig opbergruimte hebt. Zit je schuur vol of heb je geen schuur? Dan is deze E-Folt 2.0 een innovatieve oplossing. Razendsnel in- en uitgeklapt. Licht van gewicht.

Elektrische fiets met USB-poort

Deze De Popal E-folt 2.0 is één van de meest vindingrijke elektrische vouwfietsen. De vouwfiets van Popal is niet alleen supersnel, maar ook voorzien van de meest moderne technische snufjes. Als we het over de beste elektrische vouwfietsen hebben natuurlijk. De Popal E-folt 2.0 beschikt over een LCD scherm op het stuur. Op dit scherm kun je handige informatie vinden, zoals hoeveel kilometer per uur je fietst, hoelang de accu er nog tegenaan kan en wat de tijd is bijvoorbeeld. Ook kan je met dit schermpje heel handig je voor- en achterlicht aan zetten. Een verrassende aanvulling op het LCD scherm is de USB-poort. Is je mobiel bijna leeg? Terwijl je fietst op de Popal elektrische vouwfiets, wordt je telefoon vliegensvlug opgeladen.

> Tot wel 40% korting: kinder fiets & damesfiets!

Morgen in huis

Ben je inmiddels al overtuigd om deze elektrische vouwfiets te kopen? Top, want dan profiteer je ook nog eens van al onze voordelen. Niet alleen de Popal E-folt 2.0 is een uitvinding op zich, ook onze services zijn ideaal. Bestel je de elektrische vouwfiets met 20 inch banden vóór 16:00u, dan heb je hem de volgende werkdag al in huis. Razendsnelle verzending. Profiteer ook van onze andere voordelen wanneer je fietsen bestelt:

  • Gratis verzending (op al onze producten)
  • Vóór 16:00u besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • Niet goed = geld terug