Popal Elize: gratis verzending binnen 24u

Popal Elize is een fiets met een elegant uiterlijk en net zo functioneel voor alledaags gebruik Lees door

Van laag naar hoog sorteren

11 producten in totaal

Filteren
per pagina
 1. Popal Daily Dutch Basic Damesfiets 28 inch - Zalm
  Popal Daily Dutch Basic Damesfiets 28 inch - Zalm
  Waardering:
  100%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 469,00 Vanaf € 375,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Popal County Roll Plus Nexus 3 - Aqua
  Popal County Roll Plus Nexus 3 - Aqua
  Waardering:
  100%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 619,00 Vanaf € 589,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 3. Popal County Roll Plus Nexus 3 - Zwart
  Popal County Roll Plus Nexus 3 - Mat Zwart
  Waardering:
  80%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 619,00 Vanaf € 589,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Van laag naar hoog sorteren

11 producten in totaal

Filteren
per pagina
als voor recreatieve doeleinden. Deze damesfiets is ideaal voor verschillende doeleinden. Fietsend naar uw werk? Geen probleem. Met de kinderen naar school, ga gerust uw gang. Boodschappen doen, zeer eenvoudig. Kortweg gezegd de ideale damesfiets.

Popal Elize als ideale damesfiets

De Elize Popal fiets is in meerdere opzichten als de ideale damesfiets te omschrijven. De Popal Elize fiets is namelijk comfortabel en betrouwbaar en heeft een prachtig design. Deze stadsfiets kan iedere dag gebruikt worden en bij het model met Shimano versnellingen is de Elize Popal ook nog perfect om op recreatieve wijze te fietsen. Het remsysteem van de Popal Elize fiets is eveneens ideaal met de keuze om bij het remmen gebruik te maken van een terugtraprem of handrem. Bovendien is deze damesfiets al van een ringslot voorzien en zijn er snelbinders op de bagagedrager beschikbaar. Dat is weer ideaal om een tas mee te nemen, maar op de bagagedrager is het uiteraard ook mogelijk een fietstas te plaatsen.

> De fiets meenemen op de auto? Bekijk dan ook onze fietsendragers

Stijlvolle elegantie en optimaal comfort

In de Popal Elize fiets is alles verenigd wat nodig is om van een perfecte damesfiets te spreken. De stijlvolle elegantie wordt namelijk gecombineerd met optimaal comfort. Heeft u het zadel al van dichterbij bekeken? Het zadel biedt het beste comfort en is op een bijzonder originele manier afgewerkt. Uw lengte bepaalt de ideale zithoogte en daarop kunnen het zadel en het stuur van de Popal Elize worden afgestemd. Het frame kent eveneens een aparte vormgeving dat het stijlvolle karakter benadrukt net als dat er op een unieke wijze kleur is gegeven aan de velgen. Over kleur gesproken. Bij Fietsenopfietsen.nl kunt u uit meerdere kleuren een keuze maken. Verder heeft u de keuze om een Elize Popal fiets met of zonder versnellingen te bestellen. De prijs is bovendien bijzonder aantrekkelijk en zeker als u weet dat een Popal Elize over een uitstekende kwaliteit beschikt en jarenlang meegaat.

> Bekijk ook eens onze Altec Dutch fietsen.