Popal Fixed Gear; tot 40% korting!

Op zoek naar een lichtgewicht fiets, die snel over korte of lange afstanden kan bewegen? Dan Lees door

Set Ascending Direction

40 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

40 producten in totaal

Page
Filter
per page
is de Fixed Gear van Popal iets voor u! Dit type wielrenfiets is supersnel, comfortabel en zorgt ervoor dat u soepel door drukke straatjes of over fietspaden kunt rijden. Bij ons is de Fixed Gear in twee kleuren aanwezig, één met een zilverkleur en één met een zwart frame. De Popal Fixed Gear met het zwarte frame heeft opvallende crème kleurige wielen, die doen denken aan hoe dit type fiets er vroeger uitzag. De banden van de Fixed Gear beschikken over reflecterende strepen, waardoor u als wielrenner of fietser extra goed te zien bent onder alle omstandigheden. Het zadel is verkrijgbaar in een zwarte of leerbruine kleur.

Flinke korting op de Popal Fixed Gear fietsen

Wij geven nu tijdelijk flinke korting op de aanschaf van de Popal Fixed Gear. Mocht u niet in de buurt van een Popal dealer wonen, dan kunnen wij de fiets gratis naar uw huis verzenden. Hierbij geldt altijd; voor 13.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Mocht u zich willen verzekeren tegen diefstal, dan is dit bij aanschaf ook direct mogelijk. Op de Popal Fixed Gear zit nog geen slot, maar dit is wel aan te raden. U kan dan bijvoorbeeld denken aan een ringslot of beugelslot. De Popal Fixed Gear beschikt over enkele interessante elementen:

  • Een sportief design, ook terug te zien in het stuur
  • Enkel gebruik van handremmen
  • Zijstandaard
  • Reflecterende strepen op de wielen voor herkenning

De Popal Fixed Gear beschikt niet over spatborden, dus pas op voor uw broekpijpen. Daarnaast is er bij dit sportieve model geen sprake van een bagagedrager of rek aan de voorkant, waardoor u al uw overige spullen op uw rug zult moeten dragen. De Fixed Gear is daarom goed te gebruiken als wielrenfiets, maar ook als fiets voor kortere afstanden. Hij is snel, licht (in alle vormen) en ligt comfortabel op het wegdek.

> Bekijk ook eens onze Popal Easton fietsen: gratis thuisbezorgd in 24u!

Tips voor beginnende wielrenners

De Popal Fixed Gear is uitermate geschikt om te gebruiken als wielrenfiets. Het authentieke en stijlvolle design maakt van u de koning van de weg. Bent u een beginnende wielrenner, dan is het goed om rekening te houden met enkele handige tips. Beklim niet direct de hoogste bergen tijdens de training, want u moet zowel fysiek als mentaal behoorlijk wat conditie hebben. Vraag ook niet teveel van uw lichaam, dus hou het tempo in drukke of bochtige omgevingen laag, zodat u geen onvoorziene ongelukken krijgt. Doe voor en na het wielrennen altijd een warming-up en coolingdown. Tot slot heeft wielrennen een positief effect op het trainen van uw hartslag en verliezen van lichaamsvet.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens de populaire Umit fietsen!