Popal Funjet jongensfiets: gratis verzending!

De Popal Funjet jongensfiets is modern ontworpen. Dit maakt hem natuurlijk aantrekkelijk om aan te schaffen Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
voor uw zoon. Het is precies de fiets waarmee jullie graag op pad zullen willen gaan samen. Het is echter ook zo dat hij daardoor een stuk interessanter is om bij roof of diefstal te worden meegenomen. Gelukkig kunt u dit al bij het bestellen ondervangen. Door direct ook te kiezen voor de Klikzeker verzekering. Deze kunt u direct aanvragen op het bestelformulier.

De Popal Funjet jongensfiets is er in een aantal verschillende maten. Dit betekent dus dat er voor elke leeftijd wel een model te vinden is. Of uw zoon nu net zelfstandig kan fiets of dat hij klaar is om naar de middelbare school te gaan. De Funjet kan in al deze levensfases een interessante stalen ros zijn.

Popal Funjet jongensfietsen: ontwikkeld voor veiligheid

Een Funjet jongsfiets van Popal is helemaal van deze tijd. De fietsen hebben een modern design, maar ze tegelijkertijd ook met veiligheid in het achterhoofd ontworpen. Dat begint bijvoorbeeld al bij de vorm waarin ze zijn gegoten. Het frame is sterk. Dit geldt voor alle maten, van de kleinste tot de grootste. Daarnaast zijn ook de volgende kenmerken altijd aanwezig:

  • Het voorwiel voorzien van een handrem
  • Het achterwiel heeft een terugtraprem (de manier waarop vooral kinderen remmen)
  • Staal als basis voor het frame
  • Stevige banden en wielen
  • Een dichte en transparante kettingkast

> Kinder fiets & damesfiets: vóór 15:00 besteld, morgen in huis!

Al deze kenmerken zijn belangrijk om veilig te kunnen fietsen. Zeker op jonge leeftijd kan een ongeluk in een klein hoekje zitten. Dat de veiligheid wordt verhoogd door bijvoorbeeld de remmen en de stevigheid wordt verbeterd door het frame van staal is dan een groot pluspunt. Door de verzekering kan eventuele schade bovendien gemakkelijk worden gerepareerd en worden de kosten hiervoor gedekt.

> Bekijk eens de Popal Funjet 16 inch fiets: tot 40% korting!

Veelgestelde vragen

Welke maat fiets is geschikt voor mijn kind?

De inchmaten zijn te koppelen aan lengte. Dit is ongeveer te projecteren op een leeftijdsgroep. Dit kunt u op de website nalezen.

Is de fiets gemakkelijk te monteren?

Het aantal onderdelen dat gemonteerd moet worden is beperkt. Daardoor is het niet heel moeilijk om dit voor elkaar te krijgen. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u de handleiding volgen. Deze is ook te vinden op de website.

Hoe snel heb ik de fiets thuis?

U kunt de fiets al de volgende dag in huis hebben. Dan moet u wel voor 16.00 hebben besteld. Anders duurt het een dag langer. U heeft hem altijd binnen 48 uur.

> Vandaag besteld, morgen in huis: De Popal Funjet 22 inch!