Popal Kiyoko: voor 16u besteld = morgen in huis!

Popal Kiyoko is een geweldige fiets die uitblinkt op het gebied van een sportief design en Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
perfect is voor recreatief gebruik. De Kiyoko fietsen van Popal zijn in verschillende inchmaten verkrijgbaar. Voor een optimaal fietsgemak is het belangrijk om de juist inchmaat te kiezen die past bij de lenget van de gebruiker.

Popal Kiyoko voor verschillende leeftijdsgroepen

Kiyoko Popal is een sportief model fiets en is door de Nederlandse fietsfabrikant voor verschillende leeftijdsgroepen ontworpen. Zo kunnen kinderen vanaf 6 jaar al op een Popal Kiyoko fiets fietsen met wielmaat 20 inch, maar ook oudere kinderen en zelfs voor volwassenen is er een Kiyoko Popal fiets beschikbaar. De Kiyoko Popal is speciaal ontworpen om op een sportieve en recreatieve wijze te kunnen fietsen. Dat ziet u aan het design, maar is uiteraard ook te merken aan de functionaliteiten waarover een Popal Kiyoko beschikt. De fietsen voor kinderen zijn wat stoerder vormgegeven en hebben een meer robuust uiterlijk dan bijvoorbeeld de 27 inch Kiyoko Popal. Deze hebben namelijk een wat meer elegantere vormgeving en hebben een minder robuust uiterlijk.

> Toch een andere fiets uitzoeken? Dan is de Popal Max misschien wel iets voor u.

Sportief en recreatief fietsen

Een Popal Kiyoko leent zich perfect om op een sportieve en recreatieve wijze te fietsen. De banden zijn daar op aangepast en hebben met het profiel een uitstekende grip op meerdere soorten ondergronden. Een bagagedrager ontbreekt bijvoorbeeld, zodat er sprake is van een minimalistische vormgeving. Er zijn bovendien verschillende uitvoeringen beschikbaar, zoals voor kinderen. U kunt bijvoorbeeld de keuze maken voor een Kiyoko Popal fiets in de vorm van een mountainbike. Of de keuze maken voor een Popal Kiyoko fiets in de vorm van een crossfiets. Deze fietsen verschillen met kleine details, zoals de wijze waarop het frame is vormgegeven. Een Kiyoko Popal staat in ieder geval ongeacht het model altijd garant voor een uitstekende kwaliteit. Er wordt dan ook optimaal comfort geboden op een stoere en elegant gestroomlijnde fietsen. Bovendien betaalt u een scherpe prijs en kunt u op een snelle levering met gratis verzending rekenen.

> Bekijk ook eens alle Popal Mike fietsen.