Popal Kiyoko 20 inch: gratis bezorgd

Een mountainbike wordt natuurlijk vaak gebruikt voor recreatief gebruik en met name in bossen en andere Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
off-road terreinen. De Popal Kiyoko 20 inch is een mountainbike die geschikt is voor alle terrein en dus een goede aankoop is. Je kunt de fiets voor jouw zoon kopen zodat hij de tijd van zijn leven kan hebben met deze mountainbike. De mountainbike beschikt over maar liefst 18 versnellingen en kan daarom gemakkelijk de hoogste bergen aan. De verende voorvork zorgt ervoor dat de fiets minder klappen te voorduren krijgt tijdens het fietsen op onverhard terrein. Omdat de fiets geschikt is voor stoere jongens zijn er verschillende gave kleuren te krijgen. Je kunt de fiets in zwart met oranje, groen met zwart, blauw, rood of groen aanschaffen.

20 inch Popal Kiyoko mountainbike: een fiets voor elk terrein

De 20 inch Popal Kiyoko is een fiets gemaakt voor jongens tussen de 5 en 8 jaar. Het is dus een goed opstapmodel om jongens kennis te laten maken met het mountainbiken. Doordat de fiets een verstelbaar stuur en zadel heeft, kan de fiets lang gebruikt worden. Er is geen slot aanwezig op de mountainbike maar het is wel aan te raden een slot aan te schaffen. Je wilt natuurlijk niet dat jouw fiets gestolen wordt. Omdat een mountainbike vooral buiten en op onverharde wegen wordt gebruikt heeft de mountainbike een open kettingkast en geen jasbeschermers. Tijdens het fietsen is het daarom handig om niet de mooiste kleding aan te trekken. De Popal mountainbike wordt altijd geheel gratis thuisbezorgd. Als je op werkdagen voor 13:00 besteld, wordt de fiets zelfs de volgende dag al thuisbezorgd.

> De Popal Kiyoko fiets: Vandaag voor 13:00 uur besteld = morgen in huis!

Een mountainbike goed onderhouden doe je zo

Een aantal basis tips zijn: maak de fiets schoon & droog, stal de fiets binnen, vergeet de kettingkast en tandwielen niet. Als je een mountainbike goed verzorgt, kun je hem een lange tijd gebruiken. Wanneer je terug komt van een dagje crossen is het belangrijk dat je de fiets eerst afspuit en vervolgens goed schoon maakt. Nadat je dit hebt gedaan moet je de fiets droog maken want wanneer je de fiets nat weg zet kan er juist roest ontstaan. Bij het schoonmaken worden de kettingkast en tandwielen vaak vergeten, zorg dat je deze ook af en toe schoonmaakt. Daarnaast is het altijd het beste om de mountainbike binnen neer te zetten, zodat deze niet nat wordt en kan gaan roesten.

> Een grotere maat fiets nodig? Bekijk dan eens de Popal Kiyoko 24 inch!