Popal Little Miss 12 inch: vóór 23.59 uur besteld = morgen in huis

Als meisjes leren fietsen is het belangrijk dat de fiets veilig en betrouwbaar is maar ook Lees door

dat de fiets er leuk uitziet. De Popal Little Miss 12 inch heeft dit allemaal. Deze fiets voor meiden tussen de 2 en 4 jaar is een echte beginnersfiets. Jouw dochter kan hier goed op leren fietsen doordat de fiets beschikt over zijwieltjes. Hierdoor is de kans op vallen een stuk kleiner en kan jouw dochter zonder problemen het fietsen onder de knie krijgen. Daarnaast is het stalen frame robuust, stevig en kan goed tegen een stootje. Ook voor de ouders is het een goede aankoop omdat het verstelbare stuur en zadel ervoor zorgt dat de fiets een lange tijd mee kan gaan. Je kunt het zadel en stuur gemakkelijk zelf verstellen als dit nodig is.

12 inch Popal Little Miss voor echte prinsesjes

Er is geen twijfel over mogelijk de 12 inch Popal Little Miss is en echte prinsessenfiets. Door de slingertjes, roze details, het mandje en de vrolijke toeter. Het is een goede eerste fiets door de veiligheid en betrouwbaarheid maar ook het design is mooi. De kleuren zijn echt afgestemd op de wensen van meiden tussen de 2 en 4 jaar. Ook de details zoals de slingers, het mandje en de toeter is echt een schot in de roos voor veel meiden. Is het iets voor jouw dochter? Twijfel niet langer want deze maand krijg je maar liefst 40% korting op deze mooie meisjesfiets. Een goede en leuke eerste fiets voor jouw dochtertje, dat is deze Popal Little Miss.

> Bekijk ook eens de Popal Little Miss 14 inch: Verzending = gratis!

Een slot is ook nodig op een kinderfiets

Vaak worden kinderfietsen zonder slot geleverd maar toch is een slot aan te raden. Het hebben van een slot voor een kinderfiets is in veel gevallen handig. Als je samen met jouw dochter naar de supermarkt gaat fietsen, dan moet de fiets toch even op slot gezet worden. Met de aanschaf van een slot voor een kinderfiets kun je veel narigheid voorkomen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een extra slot voor jouw eigen fiets aan te schaffen en daarmee het kinderfietsje aan jouw fiets vast te maken. Maar dan is het wel nodig dat jij altijd in de buurt bent als het kinderfietsje op slot moet staan. Een eigen slot voor een kinderfiets is daarom geen overbodige luxe maar een goede voorbereiding.

> De Popal Litte Miss fiets: Gratis bezorging binnen 24 uur!

Sorteren

3 producten

Filteren
Sorteren

3 producten

Filteren