Popal Little Miss 14 inch: Verzending = gratis

Bij geen enkele fiets is het zo belangrijk hoe deze eruitziet als de allereerste fiets. De Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
fiets waarop je kind leert fietsen en waarbij de zijwieltjes op enig moment gedemonteerd worden. Tot het zover is gaat je kleine meid veilig op pad met de Popal Little Miss 14 inch. Niet alleen valt hij jou en je dochter op, maar ook op het plein of fietspad is deze fiets heel herkenbaar. Veilig leren fietsen was nog nooit zó leuk.

Hoe zit het met de inchmaat?

Omdat kleine meisjes vanzelf groot worden, is het kopen van een fiets niet altijd even makkelijk. Welke framemaat hoort eigenlijk bij welke leeftijd? En hoe lang kan ze met zo’n fiets doen? Deze fiets heeft een framemaat van 14 inch. Dat past doorgaans bij jonge kinderen die hun eerste fiets krijgen. Onderstaande gegevens passen bij deze maat fiets, al dient dit vooral als richtlijn:

  • Lichaamslengte: 100 cm
  • Kledingmaat: 98-108
  • Leeftijd: 3-5 jaar

Lichaamslengte is over het algemeen de belangrijkste waarde om de juiste maat fiets te bepalen. De Popal Little Miss 14 inch beschikt over een verstelbaar zadel, dus deze groeit een tijdje met je kind mee. Blijkt de Little Miss Popal 14 inch fiets toch niet helemaal de juiste maat? Dan vind je op onze pagina over framematen snel de maar die wel bij jouw dochter past. Bij vragen over de juiste maat fietsen kun je je ook altijd tot onze klantenservice richten. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste maat Popal Little Miss fiets en eventuele andere vragen die je hebt.

Dit kun je verwachten van de Popal Little Miss 14 inch fiets

Het is best een beetje spannend wanneer je dochter voor het eerst opstapt. Ook al ben je erbij en heeft de Popal Little Miss 14 inch fiets natuurlijk zijwieltjes. Op deze fiets laat je haar gerust de eerste meters maken op de pedalen. Dankzij de standaard zijwielen, gaan die eerste meters gegarandeerd zonder brokken. Een ideale fiets om te wennen en te werken aan het zelfvertrouwen op de pedalen, zodat die zijwielen snel genoeg van de fiets gehaald kunnen worden. Iets dat je vanzelfsprekend doet met een eenvoudige steeksleutel.

Ondanks het formaat is deze fiets zéér compleet. Naast de zijwielen springen de gesloten kettingkast, het mandje op de voorkant en het zitje boven het achterwiel meteen in het oog. Uiteraard is dat zitje bedoeld voor een pop of knuffel, wat voor de kleine meid zelf zeker een ongelofelijk pluspunt is. Ook aan de veiligheid is gedacht: reflectoren bevinden zich in het voorwiel en boven het achterwiel.

Afmonteren van de fiets

Bestel je hier een Little Miss Popal 14 inch fiets? Deze verzenden we helemaal gratis en binnen 24 uur. De kleine meid kan ook eigenlijk direct opstappen, want we bezorgen de Popal Little Miss 14 inch vrijwel rijklaar. Je hoeft slechts nog een paar handelingen te doen voor het afmonteren, zoals het bevestigen van de zijwielen. Niets ingewikkeld, bovendien leveren we daar de instructie voor bij. Dat is dus zo gepiept.

Is de 14 inch Little Miss Popal fiets te klein? Bekijk dan eens de Popal Little Miss 16 inch.