Popal SuperSuper Little Miss 16 inch: vóór 23.59 uur besteld = morgen in huis

Wanneer jouw dochter begint met het leren fietsen is de veiligheid natuurlijk erg belangrijk. Met deze Lees door

Set Ascending Direction

3 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

3 producten in totaal

Filter
per page
Popal Little Miss 16 inch zit je wat dat betreft helemaal goed. Door het stalen frame is de fiets veilig en betrouwbaar en kan de fiets goed tegen een stootje. Bij de meisjesfiets worden ook zijwieltjes geleverd die ervoor zorgen dat jouw dochter zonder gevaar kan leren fietsen op deze vrolijke kinderfiets. Daarnaast is de kettingkast gesloten en kan jij jouw dochter dus zonder problemen de deur uitsturen. Op de banden is een witte reflectiestreep te vinden zodat alle andere verkeersgebruikers jouw dochter niet over het hoofd kunnen zien.

SuperSuper Little Miss 16 inch fiets

Popal heeft een nieuwe naam voor de kinderfiets, namelijk SuperSuper. Dus het is niet meer de Popal Little Miss 16 inch, maar de SuperSuper Little Miss 16 inch kinderfiets. 

De nieuwe Supersuper Little Miss 16 inch fiets is hetzelfde als de voorganger. Oftewel dezelfde kwaliteit voor dezelfde lage prijs. Bestel nu een SuperSuper Little Miss 16 inch en profiteer:

  • Verzending = gratis
  • Vóór 14:00 uur besteld = morgen in huis
  • Kortingen tot wel 40%

16 inch Popal SuperSuper Little Miss een vrolijke keuze en veel korting

De fiets is niet alleen veilig en betrouwbaar maar is ook ontzettend vrolijk. Door de kleurencombinatie van paars, wit en roze is het een echt feestje om op deze fiets te rijden. Jouw dochter zal meteen enthousiast worden van deze vrolijke fiets. Daarnaast heeft de fiets een leuk mandje voorop zitten waar knuffels, poppen of ander speelgoed in vervoert kan worden. Er is geen bel aanwezig maar een toetertje die ervoor zorgt dat iedereen kan horen dat jouw dochter eraan komt. De slingertjes aan beiden handvatten maken de vrolijke kinderfiets helemaal af. Deze maand is de 16 inch Popal Little Miss meisjesfiets zelfs met 40% korting verkrijgbaar dus twijfel niet en koop deze fiets voor jouw prinsesje. Het zadel en stuur zijn beiden verstelbaar, hierdoor is de fiets een investering voor een langere tijd. De kinderfiets kan dus de komende jaren nog goed gebruikt worden om het fietsen helemaal onder de knie te krijgen.

> Toch een grotere maat? Bekijk dan eens de Popal Little Miss 18 inch: Vandaag besteld = morgen in huis!

Het monteren van de fiets

Bij het bezorgen van de SuperSuper Little Miss 16 inch fiets van Popal wordt de fiets in een grote doos geleverd, dit om schade tijdens het verzenden te voorkomen. Maar omdat de fiets in een doos bezorgd wordt, is het nodig om de laatste onderdelen nog zelf te monteren. De onderdelen: Stuur, Trappers, Voorspatbord, Voorwiel, Zadel, Zijwieltjes moeten nog gemonteerd worden. Bij levering wordt een duidelijke handleiding geleverd die ervoor zorgt dat jij de fiets gemakkelijk in elkaar kunt zetten. Ook is er online een heldere instructievideo te vinden die jou helpt daar waar nodig. Zo kun je de fiets van jouw dochter gemakkelijk in elkaar zetten en kan ze binnen een uur al weg fietsen op haar nieuwe fiets. Het monteren van de laatste onderdelen is echt door iedere volwassenen uit te voeren.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment Popal Little Miss fietsen!