Popal Lola fiets: profiteer van 10-40% korting

Popal Lola is een geweldig leuke fiets voor meisjes en biedt jouw kind steeds weer een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
unieke fietsbeleving. De elegante fietsen zijn leuk voor elke leeftijd. Het is wel belangrijk dat je de juiste inchmaat kiest die past bij de lengte van jouw dochter. 

Popal Lola: stoer, elegant en trendy

Popal Lola is een kinderfiets die verschillen stijlen ineen verenigt. Het model is namelijk zo uitgevoerd dat er sprake is van een stoere uitstraling die gecombineerd wordt met een elegant en trendy design. Het is stevige fiets van Hollandse kwaliteit die voor een betaalbare prijs wordt aangeboden: Popal Lola is geschikt voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. Zo is er Popal Lola 20 inch perfect voor meisjes van 6 tot 8 jaar. Als jouw kind jonger is, kun je bij het aanbod van Popal Lola kijken die in andere inchmaten beschikbaar zijn. Je kunt de Popal Lola meisjesfiets ook als kinderfietsje met zijwieltjes bestellen. Deze kinderfiets heeft vele pluspunten met onder meer een comfortabel zadel dat overigens in hoogte te verstellen is net als het stuur. De handrem en terugtraprem zorgen ervoor dat jouw kind op verschillende manieren leert remmen. De voordrager is een opvallend element van de Popal Lola fietsen en dat geldt ook voor de bagagedrager die wat langer is.

> Bekijk ook eens onze Popal Urban fietsen!

Geweldige meisjesfiets met keuze uit meerdere kleuren

Bij de keuze voor een Popal Lola 20 inch of een uitvoering in een andere wielmaat heb je de keuze uit meerdere kleuren. Jouw dochter heeft vast een favoriete kleur en daar kun je dan ook rekening mee houden. Of maak samen een keuze uit het aanbod. De Popal Lola fietsen zijn afkomstig van een topfabrikant uit Nederland die garant staat voor de beste kwaliteit en betaalbare prijzen. Je ziet aan onze prijzen voor de Popal Lola dat deze zeer scherp zijn gesteld. Je bent bij ons dan ook het voordeligst uit en zeker als je er rekening mee houdt dat je geen verzendkosten hoeft te betalen voor het laten leveren van een Popal Lola meisjesfiets.

> Ook een fiets kopen die je eenvoudig kunt opbergen of meenemen? Bekijk dan ook eens onze Popal vouwfietsen!