Popal Lola 16 inch: vóór 23.59u besteld = morgen in huis!

Een eerste fiets is erg belangrijk en een Popal Lola van 16 inch is een goede Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
betrouwbare keuze. De fiets is speciaal voor meisjes die nog moeten leren fietsen, dit uit zich in de aanwezigheid van zijwieltjes en de robuustheid van het stalen frame. Doordat de fiets bedoeld is voor kleine meiden is ook het design daarop afgestemd. Een mooie fiets met roze details die vooral eenvoudig maar tevens  stijlvol is. De fiets straalt vooral rust en eenvoud uit, door het mooie maar rustige design van de meisjesfiets. Het is een fiets die zeker het investeren waard is voor de ouders want door de verstelbaarheid van het stuur en zadel, gaat de fiets jarenlang mee.

16 inch Popal Lola een echte meisjesdroom

Het design ziet er prachtig uit maar ook alle technische kenmerken zijn erg aantrekkelijk, vooral voor de ouders. Kenmerken zoals een verstelbaar zadel en stuur, een knijp- en terugtraprem, een comfortabel zadel, voor- en achter drager en zijwieltjes. Deze kenmerken zorgen ervoor dat de fiets eigenlijk alles in huis heeft voor een meisje tussen de 4 en 6 jaar. Het is een goede eerste fiets voor meiden om op een veilige manier te leren fietsen. In de wielen zitten reflectoren zodat jouw dochter ook goed zichtbaar is wanneer het begint te schemeren. De voordrager is een leuke speelse extra die de pop van jouw dochter gemakkelijk overal naartoe brengt. Kortom de Popal Lola is een echte meisjesdroom en is ook voor de ouders een goede aankoop.

> Bekijk nu ook de Popal Lola 18 inch: Profiteer van gratis verzending!

Een slot op een kinderfiets is onmisbaar

Als jouw kind tussen de 4 en 6 jaar is, dan ga je veelal samen op pad, vaak wordt er daarom geen slot aangeschaft voor een kinderfiets. Dit is alleen geen slimme keuze, een goed slot is ook op een kinderfiets onmisbaar. Het kan namelijk zijn dat een fiets bij de supermarkt binnen een aantal minuten weg is, dit wil je natuurlijk niet hebben. Een andere optie is dat een ouder een extra slot koopt om de fietsen gezamenlijk op slot te zetten. Maar in dit geval is het nodig dat de ouder altijd bij het kind is, wanneer de fiets op slot gezet moet worden. Een gewoon slot bij een kinderfiets aanschaffen is daarom de beste keuze en zo kunnen zowel jij als jouw kind optimaal gebruik maken van de mooie nieuwe kinderfiets.

> Kortingen tot wel 40% op het gehele assortiment Popal Lola fietsen!