Popal Lola 18 inch: vóór 23.59u besteld = morgen in huis!

Een meisjesfiets door het mooie design. De Lola fiets wordt uitgevoerd in roze, wit, grijs of Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
mintgroen en verschillende combinaties hiervan. Dit zijn natuurlijk echte meisjeskleuren en dat zal daarom goed in de smaak van jouw dochter vallen. Maar naast de mooie uitstraling heeft de fiets voornamelijk een praktisch design met niet teveel details. Een voorbeeld hiervan is de combinatie van een V-brake en een terugtraprem, zo kan jouw dochter nog even oefenen met een V-brake maar is er altijd de vertrouwde mogelijkheid van de terugtraprem. Het brede zadel zorgt ervoor dat de fiets een comfortabele zithouding heeft en het geen probleem is om langere stukken te fietsen. Er zijn wel een aantal mogelijkheden wat betreft het toevoegen van zijwieltjes of snelbinders om de fiets nog een stukje praktischer te maken.

18 inch Popal Lola voor dagelijks gebruik: een mooi maar praktisch design

Een fiets die goed is voor het dagelijks gebruik voor meiden tussen de 5 en 7 jaar. Het is een fiets die door zijn stalen frame, voor- en achter drager, verstelbaar zadel en stuur ideaal is voor meiden van deze leeftijd. Door het stalen frame is het een stevig fiets die geen problemen heeft met een stootje hier en daar. Dat is handig voor een fiets voor dagelijks gebruik, zeker in deze leeftijdscategorie waarbij ze nog in het proces van leren fietsen zitten. De voor- en achter drager geven de meiden de kans om hun school- of sporttas gemakkelijk mee te nemen op de fiets. Daarnaast is het voor de ouders een voordeel dat zowel het zadel als het stuur verstelbaar zijn. Hierdoor kan de fiets een lange tijd gebruikt worden en hoeft jouw dochter niet steeds te wennen aan een nieuwe fiets.

> Toch een kleinere maat nodig? Bekijk eens de Popal Lola 16 inch!

Verlichting op een kinderfiets is essentieel

Bij veel kinderfietsen wordt er weinig verlichting toegevoegd maar goede verlichting is essentieel, ook voor kinderen. De reflectoren die op een kinderfiets aanwezig zijn, zijn niet voldoende om op de openbare weg goed gezien te worden. Het is daarom aan te raden om bij een kinderfiets zonder echte verlichting, externe verlichting toe te voegen. Je kunt dit doen door losse lichten te kopen of zelf verlichting te monteren op de fiets. Kinderen fietsen ’s winters vroeg naar school en dan is verlichting echt nodig. Het is dus geen overbodige luxe om de fiets van jouw kind te voorzien van goede verlichting, voor de veiligheid van iedereen op de weg.

> De Popal Lola fiets: Profiteer nu van gratis verzending op het gehele assortiment!