Popal Mare mamafiets: Vóór 16.00 uur besteld = morgen in huis!

Maak je klaar voor heerlijke fietsritjes met jouw nieuwe mamafiets van Popal Mare. De Mare moederfiets Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
is een heerlijke stevige fiets die jou, je kind én de boodschappen zonder moeite van de ene naar de andere plek vervoert. Wie deze fiets van het oer-Hollandse Popal ziet staan, krijgt gelijk zin in een fietsavontuur!

Ondanks dat Popal een Oer-Hollands merk betreft doet de naam van de naafversnelling Japans aan. De Popal Mare beschikt over een Shimano 3 naafversnelling die ingebouwd zit in het achterwiel. De tandwielen verplaatsen terwijl jij wisselt van versnelling. Schakelen gaat moeiteloos. Maar belangrijker nog: fietsen gaat dat ook. Wanneer je plaats neemt op het robuuste frame van de Mare fiets je in een vlotte beweging vederlicht weg. En dat is niet alles. Want naast deze fijne eigenschappen, bezit de moederfiets over nog heel wat features. Te denken valt hierbij aan:

  • De bokkenpoot standaard Met de uitklappende poten van dit brede standaard kun je de Popal Mare heel stabiel parkeren.
  • AXA-ringslot Standaard wordt de fiets voorzien van een AXA-ringslot met insteekmogelijkheid. Met behulp van dit ART 2 goedgekeurd slot kan je de fiets zonder problemen verzekeren tegen diefstal.
  • Stevige achterdrager Het bagagerek is steviger en langer dan bij een normale fiets. Dat mag ook wel, want je wilt je kind een zo veilig mogelijke rit kunnen aanbieden op een fiets die hiervoor gebouwd is.
  • Stuurslot Het stuurslot zorgt ervoor dat de het stuur niet meer kan bewegen, waardoor de fiets stabiel blijft als deze op de bok staat.
  • Ergonomisch ontworpen stuur Door de ideale geometrie van de stuurkolom in verhouding tot het zadel hebben moeder én kind meer ruimte.
  • Lage instap Halsbrekende capriolen zijn verleden tijd met een mamafiets. De Popal Mare is voorzien van een lage instap waardoor je veilig van je fiets in- en afstapt.

> Fietsen online kopen? Nu met gratis verzending!

Popal Mare: zoveel meer dan een verbouwde damesfiets

Zoals je aan bovenstaande specificaties kunt zien, is de Popal Mare niet zomaar een damesfiets met mogelijkheid tot het plaatsen van kinderzitjes. De Mare is een vernuftige moederfiets die het dagelijks leven aangenamer maakt. Ervaar het zelf en bestel de Popal Mare voor jouw vluchtige leven dat zich afspeelt tussen de crèche, school, werk en je vrije tijd.

> Tot wel 40% korting: kinderfietsen & damesfietsen!

Onze voordelen:

  • Gratis verzending (op gehele assortiment)
  • Vandaag voor 16:00 besteld = morgen in huis (op werkdagen)
  • Niet goed = geld terug
  • Achteraf betalen = mogelijk (eerst ontvangen, dan pas betalen)

Direct voordelige diefstalverzekering afsluiten (aanvinken in de checkout)