Popal Mike: gratis verzending binnen 24u

Popal Mike is een kinderfiets die gelet op het fantastische ontwerp en gebruik van materialen perfect Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
is voor stoere en sportieve jongens. Kies de juiste inchmaat en profiteer van optimaal fietsgemak. De juist maat is zeer belangrijk en moet aansluiten bij de lengte van uw zoon.

Popal Mike voor dagelijks en recreatief gebruik

Een Popal Mike fiets is ideaal voor dagelijks gebruik, maar kan ook prima ingezet worden voor recreatieve doeleinden om in de vrije tijd heerlijk te fietsen. De Mike Popal fiets is speciaal ontworpen voor jongens en elk model beschikt dan ook over een stang in het frame. Aangezien jongens in de leeftijd van 5 tot 8 jaar vaak al een specifieke voorkeur hebben voor een kleur wordt de Mike Popal in verschillende kleuren aangeboden. U kunt dan ook met de favoriete kleur van uw zoon rekening houden als u een keuze maakt. Het zadel en het stuur van een Popal Mike fiets zijn altijd in hoogte te verstellen. Remmen kan op meerdere manieren, zoals via de terugtraprem en met de handrem.

> Bekijk ook eens de Popal Max.

Complete jongensfiets voor zeer scherpe prijs

Popal Mike is een zeer compleet uitgevoerde jongensfiets. Naast een tweeledig remsysteem, is er sprake van een bagagedrager, comfortabel zadel en banden met profiel. De banden hebben een profiel dat de basis vormt voor een goede grip op de ondergrond. Een Mike Popal wordt als zeer complete jongensfiets aangeboden voor een zeer scherpe prijs. Daarbij profiteert u bovendien van de kwaliteit en de lange levensduur. Een Popal Mike fiets kan namelijk zeker tegen een stootje en dat komt goed uit bij jongens in de leeftijd van 5 tot 8 jaar die niet altijd even voorzicht omspringen met fietsen. Uw kind kan er meerdere jaren op fietsen en u kunt met de lengte van uw zoon rekening houden bij het maken van een keuze voor een Popal Mike. Maakt u voor 13.00 uur uw keuze? Dan kunnen wij de volgende dag al bezorgen.

> Ook op zoek naar een fiets voor uw dochter? Bekjik dan eens de Popal Elize fiets!