Popal Shifter transportfiets: gratis thuisbezorgd in 24u!

De Popal Shifter transportfietsen doen zoals de naam al doet vermoeden; ze brengen je van punt Lees door

Set Ascending Direction

54 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

54 producten in totaal

Page
Filter
per page
A naar punt B. Speciaal voor de langere afstanden is dit een ideale fiets voor de gezonde fietser. Dit model damesfiets is een sportieve editie van de Popal fietsen. De fiets heeft een klassieke uitstraling die doet denken aan vroeger, maar toch een heel eigentijds design heeft. Met een pakjesdrager aan de achterkant van de fiets en een rek op de voorkant van de fiets, is dit een multifunctioneel en stevig model. Zo kunt u zware boodschappentassen gerust voor op het rek zetten, of zelfs een extra persoon meedragen op de fiets. Het materiaal van de Popal Shifter transportfiets is grotendeels van staal. Voor extra stevigheid is de Shifter transportfiets voorzien van een stuurstabilisator. U kunt deze fiets tevens in verschillende kleuren aanschaffen, zoals in de kleuren crème en zwart. 

Shifter transportfietsen van Popal; nu met een leuke korting

Bij ons is de Shifter transportfiets nu met een extra korting van € 30 verkrijgbaar. Hierdoor komt deze sportieve en stijlvolle dames- of stadsfiets terecht in het lagere segment qua prijs, maar heeft het wel alle kenmerken en functies van een stevige fiets. Zo vindt u bij de Popal Shifter transportfietsen een dubbele standaard, hoofdmatig gesloten kettingkast en is de fiets al voorzien van snelbinders op de bagagedrager. De Shifter transportfiets is zodoende goed te gebruiken naar het werk of naar school. Daarnaast zijn er nog enkele interessante voordelen:

  • LED-verlichting op de voor- en achterkant van de fiets
  • Bagagedrager én rek op voorkant van de fiets
  • Extra stuurstabilisator voor stevigheid

Hou er rekening mee dat de Shifter transportfiets van het merk Popal nog niet beschikt over een slot. Het is verstandig om in ieder geval één slot voor de fiets te gebruiken, bijvoorbeeld een ringslot of beugelslot. Zo bent u optimaal voorbereid op mogelijke diefstal.

> Gratis verzending op het gehele assortiment Popal Fixed Gear fietsen: Kijk snel!

Woon-werkverkeer; fietsen wordt gewaardeerd

Bent u er zat van om ’s ochtends altijd op dezelfde punten in de file te staan? Dan is het goed mogelijk dat u om zich heen kijkt voor een geschikte fiets om naar uw werk te gaan. De Popal Shifter transportfiets is dan ideaal. U kunt tassen gemakkelijk vervoeren en de stuurstabilisator zorgt voor optimaal comfort. Daarnaast waardeert de baas op het werk het ook steeds meer wanneer u de fiets pakt. Wist u ook dat er tegenwoordig flinke subsidies of kilometervergoedingen gelden voor woon-werkverkeer per fiets? Informeer er maar eens naar bij de baas.

> Bekijk ook de populaire Popal Easton collectie: tot 40% korting!