Popal Swing damesfiets: gratis verzending!

In de Popal Swing damesfiets zult u alles vinden wat u zoekt in een fiets. Bij Lees door

Set Ascending Direction

12 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

12 producten in totaal

Filter
per page
het zoeken van uw perfecte fiets zijn er namelijk dingen waar u standaard op moet letten. Uiteraard is kwaliteit het meest belangrijk. Is een fiets niet sterk genoeg, dan zal hij het misschien nog geen jaar volhouden. Zeker wanneer u vaak fietst, is het aanschaffen van een degelijke fiets belangrijk. Een goede fiets is een fiets die fijn is om op te zitten, die goed bestuurd kan worden, die altijd op de juiste versnelling gezet kan worden en die van een sterk materiaal gemaakt is. De fiets moet opvallend zijn zodat u altijd zichtbaar bent. Tegelijkertijd moet hij een goed uiterlijk hebben. Elk onderdeel moet in orde zijn: het spatbord, het stuur, de lampen, de versnellingen, de remmen, het zadel, de spaken, de wielen, het frame, de ketting en ga zo maar door. Er is dus een hoop waar u op moet letten bij het kopen van een fiets.

Swing damesfietsen van Popal: elegantie met een grof randje

Popal is een expert op het gebied van degelijke, betrouwbare fietsen. De Popal Swing damesfiets is niet voor niets een enorm geliefde fiets. Hij heeft een klassiek model met ronde, zachte vormen. Hierdoor ziet de fiets er zeer vrouwelijk en elegant uit. Daarnaast is de fiets verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren:

  • rood
  • aquablauw
  • zwart
  • crème
  • wit

 Een bijzondere kleur kan de Popal Swing damesfiets een extra beetje karakter geven. De handvatten en het zadel hebben een stoere, bruine kleur die zorgen voor wat robuustheid. Ook de banden hebben bijzondere, mooie kleuren die de kleur van het frame goed complementeren.

> Bekijk ook onze Popal kinderfietsen en profiteer van gratis verzending!

De juiste hoogte voor een goed postuur

Het uitzoeken van een mooie, praktische fiets is één ding, maar deel twee is het kiezen van de goede hoogte. Veel Nederlanders fietsen op een te grote of een te kleine fiets. Dit zorgt ervoor dat fietsen een stuk minder comfortabel is, maar het zorgt ook voor een slecht postuur. De juiste formaten beginnen bij de aanschaf van de fiets. U kunt kijken hoe uw postuur is op uw huidige fiets en vervolgens de hoogte van deze fiets achterhalen. Is de huidige fiets te klein, dan is het raadzaam om een fiets met een grotere hoogte te kopen. Omgekeerd geldt dit natuurlijk net zo goed. Bekijk bij het selecteren van een goede fiets ook of het stuur en het zadel goed afstelbaar zijn.

> Tot 40% korting: de Popal County fietsen, bekijk ze nu!