Popal Urban County fietsen: Kortingen tot wel 40%

De urbanfiets is de fiets van het moment. Wie dus zonen of dochters echt met plezier Lees door

Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
de weg op wil sturen, doet dat bijvoorbeeld op de Popal Urban County fiets. Maar wat is dan precies een urbanfiets? In de eerste plaats is dit natuurlijk een stadsfiets. Toch is er wel een verschil aan te merken tussen bijvoorbeeld de Popal Urban County fiets en de meer traditionele stadsfiets. Dat komt bijvoorbeeld doordat de urbanfietsen veel lenen van de eveneens populaire transportfietsen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel overeenkomsten in het frame te vinden. Toch past een urbanfiets wel wat beter in een woonomgeving. Wanneer kinderen hierop fietsen, dan is dit natuurlijk wel een fijne gedachte. Veilig de weg op kunnen is het belangrijkst. Daarom zijn bijvoorbeeld ook de aanwezigheid van zowel een handrem als een terugtraprem geruststellend. Zo kan de fiets goed beheerst worden door de berijder.

Fiets Popal Urban County: Kwaliteit en prijs perfect in balans

Waar het om gaat bij de fiets Popal Urban County is dat er goede kwaliteit geboden kan worden. Stevigheid staat bijvoorbeeld voorop. Daar komt dan ook nog bij dat de kosten in de hand gehouden kunnen worden. De fietsen worden namelijk niet onnodig duur gemaakt. Dat betekent dus dat de verhouding tussen prijs en kwaliteit prima op orde is. De fiets kan best wel wat hebben en zal niet snel schade oplopen. Daar het aankopen van fietsen vooral in de jeugdjaren regelmatig moet gebeuren is het een fijne gedachte dat met deze fiets in ieder geval wat langer gedaan kan worden, tegen een prima prijs. De fiets Popal Urban County is bovendien geschikt voor allerlei soorten ritjes op de fiets. Of dit nu korte ritten in de stad zijn of ritten over iets langere afstand maakt daarbij niet uit. De wat grotere kinderen kunnen hier dus perfect mee overweg, bijvoorbeeld om mee naar school te gaan.

> Verzending = gratis: Bekijk ook eens de Popal Urban fietsen!

Makkelijk zelf in elkaar te zetten

De fiets wordt afgeleverd in een doos en is gelukkig al grotendeels in elkaar gezet. Je hoeft zelf alleen nog maar de fiets af te monteren. Om de fiets af te monteren moet je het volgende doen:

  • Het zadel op de juiste hoogte instellen.
  • Het stuur om een comfortabele hoogte instellen.
  • Pedalen op de fiets zetten.
  • Het voorwiel monteren.

Op onze website zijn ook gebruiksaanwijzingen te vinden om de fiets in elkaar te zetten. Mocht het ondanks de gebruiksaanwijzing niet lukken, dan kun je altijd nog contact met ons opnemen.

> De Popal fiets: Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis!