Popal Urban 26 inch: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Wanneer jongens bijna de volwassen lengte gaan bereiken, dan is het ook zaak om op een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
fiets te kunnen rijden die hierbij past. De Popal Urban 26 inch is hier een goed voorbeeld van. Deze urbanfiets is perfect geschikt voor zelfstandige jongens die zelf naar elke plek in de stad zelfstandig kunnen fietsen. Daar is de stevige urbanfiets immers perfect geschikt voor. Dit komt omdat de fiets is geïnspireerd op de klassieke stadsfietsen, maar ook veel weg hebben van de robuustheid en stevigheid van transportfietsen. Vooral fietsen voor jongens, die veel te verduren krijgen, zijn dus geschikt voor dit concept. Wie een goede fiets nodig heeft om naar school te rijden bijvoorbeeld, heeft een goede aan de Popal Urban 16 inch. Bovendien is de fiets net iets beter te beheersen dan een klassiek model. Dit komt bijvoorbeeld door de aanwezigheid van versnellingen en zowel een hand- als achteruittraprem.

26 Inch Popal Urban: Stevig en voor de juiste prijs

Wat vooropstaat als het om de 26 inch Popal Urban gaat, dan is het wel de stevigheid van de fiets. Dit komt bijvoorbeeld door het dikke en hard frame. Dat zorgt ervoor dat de fiets wel iets kan hebben als het gaat om het krijgen van een stootje of het meemaken van een val. Daarnaast is ook gezorgd dat de mate van comfort voldoende groot is. Het stuur en het zadel zijn bijvoorbeeld op de juiste hoogte af te stellen. Dit maakt de 26 inch Popal Urban dus ook goed geschikt voor de leeftijdsgroep van 10-14 jaar. Niet alleen omdat dit juiste framemaat is, maar ook omdat dit bijvoorbeeld de leeftijdsgroep is waarin de overgang naar de middelbare school wordt gemaakt. Een fiets die langer meegaat, is dan natuurlijk van groot belang. Zeker ook omdat er in de jonge jaren van kinderen al veel geïnvesteerd is in het steeds opnieuw kopen van een fiets in de juiste framemaat.

> De Popal Urban fiets: Vandaag vóór 16:00 uur besteld = morgen in huis!

Garanties op deze fiets

Het frame van de Popal Urban is gemaakt van staal en geniet tot een jaar fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie is alleen van toepassing op het vaste deel van het frame. Omdat roest altijd buiten de garantie valt, is het slim om de fiets met siliconenspray in de spuiten, om de kans op roest aanzienlijk te verkleinen. Op schade welke het gevolg is van ons transport naar uw locatie geven wij wel een garantie van een week.

> Toch een maatje groter nodig? Bekijk dan nu de Popal Urban 26 inch!