Popal Urban 28 inch fietsen: Binnen 24u verzonden!

Wanneer kinderen volwassen worden, dan moet de fiets hier natuurlijk ook in meegroeien. Een Popal Urban Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
28 inch is geschikt voor iedereen boven de 12 jaar. Dat de fiets behoorlijk stevig is, is dan ook een belangrijke zaak. Wanneer de volwassen lengte wordt bereikt, dan wordt de fiets voor dagelijks gebruik natuurlijk het liefst zo lang mogelijk gebruikt. Een urbanfiets, die geïnspireerd is op zowel de stadsfiets als de transportfiets is dan natuurlijk één van de meest geschikte opties. Omdat Popal als merk ook nog eens veel expertise op dit gebied heeft, is het ook nog eens zo dat de fiets gemaakt kan worden volgens de meest geschikte methode. Dat betekent dus dat er extra veel aandacht is voor bijvoorbeeld de stevigheid van het frame, zonder dat daarbij het comfort moet inboeten. Dit is voor dagelijks gebruik natuurlijk zeer belangrijk.

28 Inch Popal Urban: een volwassen urbanfiets

Wanneer het gaat om het gebruik van een fiets in de stad, dan gaat het natuurlijk om twee zaken. In de eerste plaats moet de fiets goed beheersbaar zijn en comfortabel zijn in gebruik. De aanwezigheid van een handrem en achteruittraprem is hierin belangrijk. Ook de mogelijkheid om een aantal versnellingen te gebruiken kan helpen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat de fiets van stevig materiaal gemaakt is. Dit zorgt ervoor dat het rijwiel wel tegen een stootje kan. Bij gebruik in de stad, bijvoorbeeld om boodschappen te doen of om naar school te rijden, is dit een belangrijke kwaliteit. Er kan immers van alles met de fiets gebeuren. Wanneer deze hier net iets beter tegen kan dan de gemiddelde fiets, dan kan dit een flink voordeel opleveren. Zeker ook omdat de prijs zeer aantrekkelijk is. Het leven is immers al duur genoeg, dus een geschikte prijs voor een goede fiets is dan zeer welkom.

> De Popal Urban 26 inch: Verzending = gratis!

Gebruik een extra slot om de fiets veilig te parkeren

Omdat nieuwe fietsen sneller gestolen worden is het slim de fiets op slot te zetten met een tweede slot, bij voorkeur een kettingslot. Kettingsloten maken de kans op diefstal een stuk kleiner doordat je de fiets vast kunt zetten aan een object. Natuurlijk moet je zelf ook goed na blijven denken door bijv. de fiets niet in donkere steegjes te plaatsen. Het beste is als je de fiets zet waar je deze altijd kunt zien. Als dit niet gaat, kun je het beste de fiets op een drukke plek zetten.

> Kortingen tot wel 40%: Bekijk nu de Popal Urban fiets!