Popal Vintage Racing Team: gratis verzending

De Popal Vintage Racing Team fietsen zijn stoere jongensfietsen voor de 2 tot en met 5-jarigen. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
Deze fietsen zijn uitgerust met een goed uitziend kleuren patroon, gekleurde (en afneembare) zijwieltjes en veel meer. De wielmaten zijn 12 en 14 inch en de beschikbare kleurpatronen zijn:

  • Rood, blauw met witte accenten;
  • Groen, zwart met gele accenten;
  • Wit, rood met oranje accenten.

De aanwezigheid van zowel een terugtraprem als een handrem bij de handvaten aan het stuur, zorgt ervoor dat het kind snel leert hoe hij of zij goed moet remmen. Daarbij is de kettingkas van de fiets gesloten, zodat bijvoorbeeld niet de broek vies wordt of in de ketting vast komt te zitten. Bij de handrem is er een fietsbel aanwezig, hierdoor kan uw kind aangeven wanneer hij of zij andere fietsers gaat inhalen.

Het zadel en het stuur zijn voor de Popal Vintage Racing Team fietsen allebei in hoogte verstelbaar. Hierdoor kan de fiets extra lang mee gaan, doordat de fiets met uw kind meegroeid.

Zowel de 12 als de 14 inch varianten hebben stevige banden en goede houvast. Hierdoor zal uw kind minder snel zwenken en goed kunnen leren fietsen.

Overal in Nederland en België worden de fietsen geleverd

Bij aankoop van het fietsmodel Popal Vintage Racing Team zal de fiets zo snel mogelijk worden verstuurd. Indien er voor 13:00 op een werkdag (met uitzondering van vrijdag) is besteld, zal de fiets zelf de volgende dag al in huis zijn. Doordat deze fiets niet heel groot is, is deze binnen een uur gemonteerd. Hierdoor is de fiets snel rijklaar en kan het kind gelijk genieten van de aankoop.

Het is helaas niet mogelijk om de fiets uit te proberen in een showroom. In ruil hiervoor is het mogelijk om overal in Nederland en België een bestelling te plaatsen en kosteloos te laten bezorgen.

Mocht het nou toch zo zijn dat na een dag wachten, de fiets incompleet aankomt of misschien zelfs wel helemaal de verkeerde fiets, neem dan zo snel mogelijk contact op. Er zal dan zo snel mogelijk actie worden ondernomen om het probleem te verhelpen.

> Bekijk ook onze Popal Black Fighter fietsen: vandaag besteld, morgen in huis!

Let op elk onderdeel van de fiets

Bij aankoop van een kinderfiets moet er niet alleen goed worden gelet op de looks van de fiets, maar ook op andere eigenschappen. Fabrikanten gebruiken soms volwassen onderdelen voor een kinderfiets. Het klinkt goed, maar dat is het helaas niet. Doordat bijvoorbeeld de afstand tussen de pedalen te groot is, kan het kind moeite hebben met het fietsen op de fiets. Let daarom goed op elk onderdeel van de fiets. Bij de Popal kinderfietsen bent u in ieder geval aan het goede adres als het gaat om kwalitatieve kinderfietsen voor een normale prijs.

> Niet gevonden wat u zocht? Misschien is de Popal Cooper fiets iets voor u!