SuperSuper Lola meisjesfietsen: Gratis verzending op gehele assortiment!

Kinderfietsen zijn er in alle soorten en maten. De kinderfietsen van SuperSuper ook. Zo bestaan er Lees door

Set Ascending Direction

10 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

10 producten in totaal

Filter
per page
verschillende modellen en hebben de modellen verschillende kleuren. De SuperSuper Lola meisjesfiets is een voorbeeld van een SuperSuper fiets. SuperSuper is de vernieuwde merknaam van het oude bekende Popal. Je kunt de SuperSuper Lola fiets dus ook herkennen als Popal Lola. De fietsen zijn nog exact hetzelfde, alleen de merknaam is aangepast.

SuperSuper Lola fiets: Wat zijn de voordelen?

Lola fietsen van SuperSuper zijn mooie fietsen voor meisjes in de leeftijdscategorie 3-8 jaar oud. De fietsen hebben een zachte kleur die perfect aansluit bij de voorkeur voor meisjes. De allerkleinste modellen worden standaard met zijwieltjes geleverd. Zo kan er veilig en op een bewuste manier worden geoefend met fietsen. Als je dochter er klaar voor is, kunnen de zijwieltjes worden verwijderd waardoor het “echte” fietsen kan beginnen. De grootste fietsen zijn voorzien van LED-verlichting. Dit komt omdat op hogere leeftijd een fiets vaak wordt gebruikt als vervoersmiddel naar school. Als je vroeg in de ochtend moet beginnen is het wel zo veilig om verlichting te voeren. Het overige verkeer kan je immers sneller opmerken als je verlichting voert in het donker.

De SuperSuper Lola kinderfietsen zijn uitgerust met een voordrager. Deze voordrager wordt ook wel voorrek genoemd. Het voorrekje dient voor extra bagageruimte. Zo kan bijvoorbeeld eenvoudig een schooltas worden vervoerd, zodat er met beide handen aan het stuur kan worden gefietst. Dit is zowel een veilig gevoel voor je dochter al jezelf. Natuurlijk kan er ook een pop, knuffel of ander speelgoed worden vervoerd op de bagagedrager of de voordrager. Dit maakt de SuperSuper Lola fiets tot een waanzinnige fiets voor kinderen!

SuperSuper Lola fietsen: Geweldige kinderfiets!

Zoals hiervoor beschreven zijn SuperSuper Lola fietsen waanzinnige fietsen voor kinderen. De stickers en kleuren op het frame maken de fietsen aantrekkelijk om naar te kijken. Daarnaast zijn zowel het stuur als het zadel in hoogte verstelbaar. Dit betekent dat als jouw kleine meid een groeispurt heeft gemaakt, zij niet gelijk een nieuwe fiets nodig heeft. Stel eenvoudig het stuur en het zadel af op de lengte van je dochter. Zeker weten dat zij veel plezier gaat beleven aan de SuperSuper Lola meisjesfiets!