Sorteren op:

Popal Funjet 16 inch: vandaag besteld, morgen in huis!

De meeste kinderen leren zonder zijwieltjes fietsen op een 16 inch fiets, zoals deze Popal Funjet Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
jongensfiets. Uw kind heeft al leren sturen, remmen en trappen met zijwielen, maar nu komt het moment in zicht waarbij de zijwielen er eindelijk af kunnen. Elk kind is er op een ander moment aan toe om zelfstandig te fietsen, dus geef uw kind de tijd. Vaak hoort vallen er in de proefperiode bij, daarom is een stevige fiets zoals de Popal Funjet een goede oefenfiets. Door het dikke frame hoeft u er niet bang voor te zijn dat het frame beschadigd tijdens het vallen. Zorg er in ieder geval wel voor dat uw kind voorbereid is op een val door hem een helm op te doen.

16 inch Popal Funjet fietsen: een stevig frame en extra veiligheid

Ondanks dat alle Popal Funjet fietsen stevig zijn (door hun metalen frame), is de Popal Funjet extra stevig doordat de middenstangen van het frame dikker zijn dan bij andere fietsen. Het afmonteren van de fiets zal na ontvangst niet meer dan een kwartier van uw tijd in beslag nemen. De fiets is extra veilig door de volgende punten:

  • Een gesloten kettingkast, zodat er geen broekspijp of veter tussen de ketting kan komen.
  • Zijwieltjes, zodat uw kind deze nog kan gebruiken zolang het nodig is.
  • Extra reflectoren (zowel voor als achter)
  • Een terugtraprem
  • Handremmen

Als u tegelijk met de fiets ook een fietshelm besteld krijgt u 10 procent korting op de accessoires. Zeker als u uw kind leert fietsen zonder zijwielen adviseren wij een helm bij de fiets te bestellen als u deze nog niet in huis heeft. De korting van de accessoires komt bovenop de korting welke al op de fiets wordt gegeven.

De juiste maat fiets

Zeker voor kinderen is het belangrijk om een fiets in de juiste maat te hebben. Een verkeerde maat fiets is niet alleen slecht voor het postuur, het brengt uw kind ook in gevaar. Bij een te grote fiets kan het zijn dat uw kind moeilijk bij de grond komt, waardoor de kans groter is dat uw kind ten val komt bij het stilstaan. Als de fiets is geleverd is het belangrijk om het stuur en het zadel op de juiste hoogte af te stellen. Omdat u een klein stuk van de fiets zelf moet monteren kun u ook gelijk het stuur en het zadel goed afstellen. Als u niet zeker weet of u de juiste maat fiets kiest, kunt u de maattabel op de website bekijken. De tabel geeft aan welke maat fiets uw kind nodig heeft bij welke lengte, waarbij de lengte een belangrijkere richtlijn is dan de leeftijd.

> Niet de juiste maat? Bekijk dan eens de Popal Funjet 22 inch!