Sorteren op:

Popal Funjet 24 inch: gratis thuisbezorgd in 24u!

Voor kinderen in de groei is de Popal Funjet een ideale fiets, omdat u zowel het Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
stuur als het zadel zelf af kunt stellen. Zo fietst uw kind dus altijd op de juiste hoogte. Popal staat bekend als een kwalitatief fietsmerk met fietsen voor een betaalbare prijs. De Funjet fietsen van Popal kenmerken zich door hun extra stevige frame en de kleuren welke zelfs aan de binnenkant van de aluminium velg terugkomen. Aan de voorkant beschikt de fiets over een goede door een dynamo aangedreven voorverlichting. Achterop heeft de fiets energiezuinige LED-verlichting welke op een batterij werkt. Een leuk detail aan dit model is dat de kettingkast doorzichtig is, dit is niet alleen praktisch maar ziet er ook nog eens heel gaaf uit.

24 inch Popal Funjet fietsen: Snel in elkaar gezet

Alle Popal fietsen die wij leveren zijn al voor 90% voorgemonteerd. Het laatste gedeelte van de fiets kunt u zelf in slechts 15 minuten afmonteren. Doordat u de fiets zelf afmonteerd kunnen wij de fiets in een doos verzenden. Bij het monteren van de fiets kunt u ook gelijk het zadel en het stuur op de juiste hoogte afstellen. De kleine onderdelen, denk aan de fietsbel en de trappers, worden in een aparte doos bijgeleverd. U ontvangt een duidelijke montagehandleiding bij de bestellen.

Lukt het u niet om de fiets in elkaar te zetten, dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk zodat wij u door het montageproces proberen te begeleiden. Onze ervaring is echter dat zelfs mensen zonder een technische achtergrond maar rond de 20 minuten bezig zijn met het afmonteren van de Popal Funjet fietsen.

> Bekijk het gehele assortiment Popal Funjet fietsen: gratis verzending!

Verzekeren tegen diefstal of schade?

Wist u dat u de fiets ook kunt verzekeren tegen diefstal, en met een aanvullende verzekering ook tegen andere soorten schade. U kunt tijdens het afrekenen van de fiets kiezen voor een fietsverzekering van Klikzeker. Vooral in de grotere steden is er een flinke kans dat een fiets gestolen wordt. Dat u een goede fietsverzekering heeft betekend niet dat u nu alles kunt doen en laten. Verzekeraar stellen namelijk enkele eisen, zo kan het zijn dat een eis van de verzekeraar is om de fiets op slot te zetten met een kettingslot.

Doet u dit niet dan zal de verzekeraar ook niets uitbetalen wanneer de fiets gestolen wordt. Lees dus goed de algemene voorwaarden door. Bij normaal gebruik kan een fietsverzekering dus een goede aankoop zijn, om onbezorgd met uw fiets op pad te gaan.

> De Popal Funjet 26 inch: vandaag besteld, morgen in huis!