Sorteren op:

Popal Funjet 26 inch: tot 40% voordeel!

De Popal Funjet is een mooie 26 inch fiets voor kinderen in de leeftijd van 10 Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
t/m 14 jaar. De fiets is geschikt voor kinderen met een lichaamslengte van 145 cm. Wijkt uw kind van deze lichaamslengte af? Controleer dan via de maattabel of de fiets wel de juiste maat voor uw kind heeft. In de maattabel ziet u welke maat fiets juist is voor een kind, gebaseerd op de volgende factoren:

  • De lichaamslengte van uw kind.
  • De leeftijd.
  • De kledingmaat.

De leeftijd en de kledingmaat geven een indicatie van welke fietsmaat geschikt is, maar uiteindelijk is de lichaamslengte bepalend bij de keuze voor een kinderfiets.

26 inch Popal Funjet fietsen: een goed zichtbare fiets

De Popal Funjet fietsen zijn erg opvallend door de kleurcombinaties welke in de verschillende onderdelen van de fiets verwerkt zijn. Zo is er bij het grijs-rode model een grijs frame met enkele rode details, en is de rode kleur ook terug te vinden in het stuur, het zadel, het aluminium bandframe en bij de kettingkast. Het kleurontwerp zorgt ervoor dat de fiets opvallend is, waardoor uw kind extra goed zichtbaar is tijdens het fietsen. De Popal Funjet fietsen staan voor stevigheid en dat is bij het 26 inch model niet anders.

Fietstips voor grote steden

Veel grote steden in Nederland beschikken over speciale plekken om fietsen te parkeren. Deze parkeerplekken staan vaak door de stad aangegeven met borden. In Nederland zijn veel van deze parkeerplaatsen gratis te gebruiken, terwijl uw fiets wel droog en veilig staat geparkeerd. Zet u de fiets op een straat zorg dan dat u deze in ieder geval in een fietsenrek zet. Om diefstal te voorkomen kunt u de fiets met een extra slot vastmaken aan het fietsenrek. Er zijn ook plekken waar u geen fietsen mag parkeren.

Door de fiets in een fietsenrek te zetten weet u zeker dat het toegestaan is om daar uw fiets neer te zetten. Doordat het in grote steden drukker is dan erbuiten, is het extra belangrijk om u aan de verkeersregels te houden. Zo zijn veel ongelukken te voorkomen. Let altijd goed op ander verkeer en gebruik duidelijk gebaren om aan te geven waar je naartoe gaat. Geef andere fietsers op het fietspad de ruimte om u in te halen, zodat er niet iemand (per ongeluk) tegen u aan fietst.

> Een kleinere wielmaat nodig? Bekijk dan eens de 16 inch Popal Funjet fiets!