Sorteren op:
Popal herenfiets

Popal herenfiets: gratis verzending in 24 uur!

Als je voorkeur naar een Popal herenfiets uitgaat, dan is de kans van slagen groot als Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
je van het gevarieerde assortiment van Fietsenopfietsen.nl gebruikmaakt. Wij bieden niet alleen een breed en gevarieerd aanbod, waar je een keuze voor een Popal fiets uit kunt maken. Wij hanteren namelijk ook nog eens lage prijzen voor alle fietsen en daar profiteer je altijd van. Met betrekking tot de keuze uit diverse modellen zijn er onder meer herenfietsen beschikbaar met een klassieke uitstraling, zoals de transportfietsen. Ook zijn er beachcruisers beschikbaar van dit merk en kan er tevens een keuze gemaakt worden voor een stevige stadsfiets met fraai design.

> Bekijk hier de Popal Daily Dutch lijn van Popal

Popal herenfiets vroeg bestellen is morgen laten bezorgen

Wij proberen op alle vlakken zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Bijvoorbeeld het snel bezorgen van een fiets nadat deze is besteld. Wij hanteren dan ook het principe van vroeg bestellen is morgen laten bezorgen. Met vroeg bestellen bedoelen wij bestellingen die voor 15:00 uur op een werkdag binnenkomen. Fietsenopfietsen.nl heeft dan namelijk de gelegenheid de bestelling snel te verwerken en aan te bieden om de volgende dag te laten bezorgen. Je kunt de Popal herenfiets van jouw voorkeur meteen bestellen en als dat op tijd is, bezorgen wij de fiets ook al morgen. Uiteraard zoals iedereen gewend is met gratis verzending. Voor de betaling heb je de keuze uit meerdere mogelijkheden en kun je vooraf of achteraf de rekening van de herenfiets van jouw keuze voldoen.

Benieuwd naar hoe je de Popal fiets kan afmonteren? Bekijk deze handleiding voor Popal fietsen.

In welke framematen zijn herenfietsen beschikbaar?

Herenfietsen zijn in verschillende framematen verkrijgbaar. Aan de hand van je lichaamslengte kies je een framemaat. De framemaat kan variëren van 46cm t/m 63cm. Welk framemaat geschikt is voor welke lengte kan je bekijken in onze matentabel.

Welke merken herenfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen de merken Altec, Popal, Spirit, Maze, MBM en Unit. Al vanaf €179,- heb je een mooie herenfiets!

In hoeveel kleuren zijn de herenfietsen beschikbaar?

Meer dan 12+ kleuren. Vink een kleur aan in het filtermenu en alleen fietsen met die kleur verschijnen op het scherm. Ook zijn kleurencombinaties mogelijk.