Sorteren op:
popal jongensfiets

Popal jongensfiets: Profiteer van gratis verzending

Je zou het op het eerste gezicht niet zeggen, maar Popal jongensfietsen zijn op en top Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
fietsen van de 21ste eeuw. Dat komt door de klassieke vormgeving, die de fietsen bovendien ook erg stevig maakt. Niet verkeerd, voor een jongensfiets. Toch is Popal een Nederlands familiebedrijf dat pas enkele tientallen jaren fietsen produceert. Zo blijkt maar weer: fietsen (maken) kunnen we in Nederland wel.

Waarom kiezen voor Popal?

Degelijk design staat bij Popal fietsen centraal. Sinds 2001 maakt het merk volgens die filosofie fietsen. Met tikkeltje klassiek, maar vooral heel robuust. Een beetje retro dus. Dat heeft mede als voordeel dat het hele degelijke fietsen zijn; fietsen die tegen een stootje kunnen. Popal jongensfietsen zijn dus, meer nog wellicht dan fietsen van andere merken, geschikt voor jongens die niet altijd even voorzichtig zijn met hun fiets. Wat ook zeker helpt is dat jongensfietsen van Popal, juist vanwege hun klassieke vormgeving, makkelijk te onderhouden zijn. Ook zijn deze fietsen relatief betaalbaar.

Welke inchmaat heb ik nodig?

Jongens, ze groeien zo hard. Ook een Popal jongensfiets probeer je natuurlijk op de groei te kopen. Dat begint natuurlijk met de juist maat kiezen. Bij fietsen drukken we dat uit in inches. Je kunt daarbij onder andere kijken naar de leeftijd van je kind. Dat werkt ongeveer als volgt:

  • 12 inch: 2-4 jaar
  • 18 inch: 5-7 jaar
  • 24 inch: 8-12 jaar
  • 26 inch: 10-14 jaar

Je bepaalt de maat het beste door niet alleen naar de leeftijd te kijken. Kijk daarnaast ook naar de lichaamslengte en kledingmaat van je kind. We helpen je hier bij het bepalen van de maat, zodat je altijd de juiste jongensfiets Popal koopt.

Popal jongensfietsen in ons assortiment

Hier vind je diverse Popal jongensfietsen, die je bovendien eenvoudig van tal van extra’s voorziet. Zo is je zoon straks direct klaar om op pad te gaan. Enkele modellen die we verkopen zijn de Popal Daily Dutch (+) en de Popal Cooper. Deze jongensfietsen zijn voorzien van een handig draagrek voorop. Ideaal voor een schooltas, bijvoorbeeld. Bij het bestellen kies je bovendien diverse extra’s. Denk aan een krat voor op het rek of een extra kettingslot. Er zijn tenslotte meer mensen die zo’n mooie nieuwe fiets willen. De fiets word voor 95% afgemonteerd afgeleverd. De rest van de fiets is eenvoudig in elkaar te zetten. Met behulp van de Montagehandleiding voor de Popal fiets doe je dit eenvoudig.

Veelgestelde vragen

Is Popal een goed fietsmerk?

Popal is waarschijnlijk niet het merk met het meeste prestige, maar de kwaliteit is zonder meer hoog. Dat komt bewuste ontwerpkeuzes. Iets minder prestige maakt deze fietsen bovendien ook zeer betaalbaar.

Heeft de Popal jongensfiets versnellingen?

We bieden enkele Popal jongensfietsen aan met versnellingen. Deze fietsen zijn wel redelijk minimalistisch en beschikken over hooguit drie versnellingen. Dat is in de meeste gevallen meer dan genoeg.

In welke inchmaten zijn de jongensfietsen van Popal te bestellen?

We bieden Popal jongensfietsen in vier maten aan, die vrijwel alle leeftijden omvatten. Het gaat hier om 12, 18, 24 en 26 inch. Dat betekent dat er voor de meeste jongens hier een Popal fiets is in de juiste maat.

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.