Sorteren op:

Popal jongensfiets 12 inch: stoere & sportieve modellen

Popal jongensfietsen 12 inch worden door Fietsenopfietsen.nl in stoere en sportieve uitvoeringen aangeboden. De modellen variëren Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
qua stijl, waarbij vooral het frame, maar ook details een rol spelen. Zo zijn er beachcruisers beschikbaar, maar kunt u voor uw zoon ook de keuze maken voor een Popal jongensfiets 12 inch die is uitgevoerd in de vorm van een crossfiets.

Voor wat betreft de kleur wordt er eveneens een ruime keuze geboden in het aanbod met 12 inch Popal jongensfietsen. U kunt daarbij natuurlijk met de voorkeur voor een kleur van uw zoon rekening houden. Zo kunt u de keuze laten vallen op een 12 inch Popal jongensfiets in de kleur rood, groen, blauw, zwart/zilver of oranje. Verder is het uiteraard aan te raden om op andere aspecten te letten die u belangrijk vindt. Bijvoorbeeld het remsysteem.

12 inch Popal jongensfiets voor kinderen van 2 tot 4 jaar

De kans is groot dat het voor uw zoon de eerste fiets wordt om te leren fietsen. De 12 inch jongensfietsen Popal zijn namelijk geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot ongeveer een jaar of 4. U kunt overwegen om samen met uw zoon een keuze te maken, maar op deze leeftijd is het natuurlijk ook gewoon leuk om een fiets cadeau te krijgen. Bijvoorbeeld voor de tweede verjaardag van uw zoon. In dat geval kunt u op basis van de voorkeuren van uw kind voor wat betreft de kleur en de stijl zelf een keuze maken. Er zijn stoere, sportieve en originele uitvoeringen beschikbaar in het aanbod met 12 inch Popal jongensfietsen.

Inclusief zijwieltjes

Voor elke Popal 12 inch jongensfiets in het aanbod geldt dat er standaard sprake is van zijwieltjes. Dat heeft er uiteraard alles mee te maken dat kinderen van 2 jaar doorgaans nog niet zonder zijwieltjes kunnen fietsen. De zijwielen kunnen van alle Popal 12 inch jongensfietsen worden afgehaald als het moment daar is.

Bekijk hier alle Popal fietsen.