Sorteren op:

Popal jongensfietsen 14 inch: met zijwieltjes

Popal jongensfietsen 14 inch zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Dat is ook een reden Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
dat elke 14 inch Popal jongensfiets die in ons aanbod beschikbaar is met zijwieltjes geleverd wordt. De meeste kinderen van 3 jaar hebben nog niet een dusdanige controle over het evenwicht dat er zonder enige vorm van ondersteuning gefietst kan worden. Naarmate uw zoon vaker op de Popal 14 inch jongensfiets gefietst heeft, zal langzamerhand geleerd worden om het evenwicht goed te bewaren.

Als dat zover is, dan kunt u de zijwieltjes eraf halen. Voor de 14 inch Popal jongensfietsen geldt dat de zijwielen er eenvoudig afgehaald kunnen worden. U kunt na het verwijderen ervan uw zoon zonder ondersteuning leren fietsen. Bijvoorbeeld door mee te lopen of te rennen en een hand ter ondersteuning bieden. Uw kind zal wellicht een aantal keren omvallen, maar dat hoort er gewoon bij. Ter bescherming van het hoofd kunt u uw zoon een fietshelm laten dragen.

> Alle Popal jongensfietsen

14 inch jongensfiets Popal in allerlei kleuren leverbaar

Een Popal jongensfiets 14 inch is in vele kleuren leverbaar. Als de fiets een verrassing is voor uw zoon of voor de derde verjaardag wordt gegeven, kunt u op basis van de voorkeuren van uw kind een keuze maken voor een van de Popal 14 inch jongensfietsen. U weet vast wel wat de favoriete kleur is van uw zoon en of uw zoon stoer of sportief is. Mocht u daar niet helemaal zeker van zijn dan kunt u twee dingen doen. Of u betrekt uw zoon bij het maken van een keuze of u informeert spelenderwijs om achter de favoriete kleur te komen.

Vervolgens kunt u een keuze maken uit het aanbod met jongensfietsen Popal 14 inch en de bestelling plaatsen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling binnen 24 uur wordt geleverd en bovendien met gratis verzending wordt bezorgd.

> Alle Popal fietsen