Sorteren op:

Popal jongensfietsen 26 inch voor tieners

De Popal jongensfietsen 26 inch in ons aanbod zijn geschikt voor jongens die de tienerleeftijd bereiken. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Dat betekent dat u al en 26 inch jongensfiets Popal kunt aanschaffen als uw zoon de leeftijd van 10 jaar heeft bereikt. Het grote voordeel is dat als u de jongensfiets 26 inch Popal aanschaft uw zoon er tot ongeveer de leeftijd van 14 jaar op kan fietsen.

Aangezien de kwaliteit uitstekend is en het zadel en stuur in hoogte versteld kunnen worden van de 26 inch Popal jongensfietsen kan er meerdere jaren door uw zoon gebruik van worden gemaakt. Bovendien zijn de prijzen van de Popal 26 inch jongensfietsen scherp gesteld, zodat u voor een voordelig bedrag een jongensfiets van Popal aan kunt schaffen die jarenlang fietsplezier garandeert. Ons aanbod is zeer divers en biedt alle gelegenheid om de perfecte keuze voor uw zoon te maken.

Popal 26 inch jongensfiets: gratis bezorging in 24 uur!

De Popal jongensfiets 26 inch van uw keuze wordt zonder verzendkosten aan huis bezorgd. Fietsenopfietsen.nl betaalt namelijk de kosten van verzending, zodat u wat dat betreft niet met extra kosten rekening hoeft te houden. Dat maakt de 26 inch Popal jongensfiets van uw keuze uiteraard nog voordeliger. Aangezien er meerdere Popal 26 inch jongensfietsen in het aanbod beschikbaar zijn, kunt u rekening houden met bepaalde voorkeuren.

Bekijk alle Popal fietsen.

Keuze genoeg

Aangezien jongens in de tienerleeftijd al een uitgesproken mening hebben en waarschijnlijk ook een voorkeur voor een bepaalde Popal 26 inch jongensfietsen hebben, raden wij aan uw zoon in het maken van een keuze te betrekken. Daar geeft het aanbod met 26 inch jongensfietsen Popal namelijk alle gelegenheid toe, want er is keuze genoeg. Zo zijn er mountainbikes, stadsfietsen, transportfietsen en sportieve jongensfietsen beschikbaar. Als u en uw zoon samen tevreden zijn over de keuze dan kunt u de Popal jongensfiets 26 inch direct bestellen.

Voor welke leeftijd zijn de 26 inch jongensfietsen geschikt?

De 26 inch jongensfietsen zijn geschikt voor jongens van 10-14 jaar. Of de 26 inch fiets geschikt is, kun je voornamelijk meten aan de hand van de lengte. 26 inch is geschikt voor een lengte van 145 cm.

In welke kleuren zijn de 26 inch jongensfietsen leverbaar?

In maar liefst 10+ kleuren zijn de 26 inch fietsen leverbaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren velgen, bijvoorbeeld classic zwart of juist groen, blauw of geel.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Afhankelijk van het model heeft de fiets een voorrekje. Voornamelijk de sportieve fietsen hebben geen voorrekje. Wil je wel een voorrekje, dan kun je dit eenvoudig aanvinken in het filtermenu.