Sorteren op:

Popal Kicks 16 inch: gratis verzending!

De Popal Kicks is een uniek model binnen de Popal fietsen. De fiets heeft een verende Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
voorvork, wat de fiets ook geschikt maakt om op onverharde fietspaden te fietsen. De banden hebben veel weg van mountainbike banden, welke zorgen voor extra grip bij regenachtig weer. Van alle kinderfietsen op onze website heeft de Popal Kicks het dikste frame. De Popal Kicks jongensfiets is een kruising tussen een normale fiets en een mountainbike, wat de fiets voor beide doeleinden geschikt maakt. De bagagedrager is sterk genoeg om een tas te dragen. De fiets heeft geen verlichting, maar de fiets is wel uitgerust met goede reflectoren, zowel voor- als achterop.

16 inch Popal Kicks jongensfietsen: voordelige fietsverzekering

Bij het afrekenen van alle Popal fiets krijgt u de mogelijkheid, om voor een eenmalig bedrag, een fietsverzekering voor een vaste periode af te sluiten. Omdat de verzekering een vaste looptijd heeft, kunt u aan het einde van de looptijd zelf kiezen of u de verzekering wilt verlengen. Ook betaald u dus geen maandelijks bedrag. Wel is het zo dat na het maken van aanspraak op de verzekering, de verzekering komt te vervallen. Na diefstal dient u dus een nieuwe fietsverzekering voor uw Popal Kicks 16 inch jongensfiets af te sluiten. Alle verzekeringen op onze website lopen via Klikzeker.

Een fietsverzekering via Klikzeker heeft de volgende voordelen:

  • Duidelijkheid staat voorop bij Klikzeker, u weet vooraf welk bedrag u kwijt bent voor de verzekering.
  • Klikzeker staat voor een top klantenservice, waarbij de helpdesk elke dag van de week, 24 uur per dag, bereikbaar is.
  • U kunt de standaard diefstalverzekering nemen, of de fiets ook verzekeren tegen schade.
  • Het afsluiten van een fietsverzekering kost slechts enkele minuten.

> Toch een grotere fiets nodig? Bekijk dan snel de Popal Kicks 18 inch fietsen!

Fietsveiligheid is een prioriteit

Door uw kind simpelweg een fietshelm op te doen, wordt de kans aanzienlijk kleiner dat bij een ongeluk zwaar letsel aan het hoofd wordt toegebracht. Daarom adviseren wij ouders om kinderen altijd met een helm op te laten fietsen. Laat de fietshelm niet achterwege bij een kort rondje op de fiets,  de meeste kinderen vallen namelijk dicht bij huis of op het eigen erf. Door uw kind al vanaf een jonge leeftijd kennis te laten maken met de verkeersregels, zorgt u ervoor dat wanneer uw kind alleen gaat fietsen deze de regels al kent. Je kunt een kind de verkeersregels leren met behulp van speelgoed. Maak een tekening van kruispunten, zebrapaden en andere verkeerssituaties.  Leg het kind met behulp van speelgoed fietsen en auto’s uit wat de regels zijn, en wat de positie van de fietser op de weg is. Jong geleerd is oud gedaan.

> Terug naar het gehele assortiment Popal Kicks fietsen!