Sorteren op:

Popal Kicks 18 inch: tot 40% korting!

Leren fietsen gaat stap voor stap. Wanneer uw zoon in de leeftijd van 5 tot en Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
met 7 jaar komt, dan is het echter wel tijd voor een echte jongensfiets. De Popal Kicks 18 Inch past goed bij deze wens. Niet alleen is hij stevig en veilig. Hij is ook stoer en mooi vormgegeven. Zelfs de jongste jeugd heeft hier natuurlijk oog voor. Wanneer uw zoon zijn eerste zelfstandige ritjes gaat maken, dan moet dat natuurlijk wel op een mooie en opvallende fiets gedaan kunnen worden. Het liefst op een fiets in zijn favoriete kleur.

18 inch Popal Kicks Jongensfietsen: waarom aanschaffen?

De 18 Inch Popal Kicks jongensfiets is niet alleen voor uw zoon een geschenk. Ook u kunt er veel voordeel van hebben. Dat komt onder andere omdat er op het gebied van kostenbeheersing veel te halen is met deze fiets. Denk bijvoorbeeld aan de volgende voorwaarden die u afspreekt:

  • Korting op de aankoopprijs (oplopend tot wel tien procent)
  • Geen kosten voor verzending (U krijgt de fiets thuis afgeleverd zonder een euro kosten)
  • Niet goed, geld terug (Als de fiets niet in orde blijkt, kunt u dat gemakkelijk oplossen)
  • Te verzekeren met Klikzeker (een jaar beschermd tegen allerlei ongevallen)
  • Geen montagekosten (u krijgt de delen gemakkelijk af te monteren aangeleverd)

Jongensfietsen van het model Popal Kicks 18 inch zijn dus ideaal om jonge jongens veilig en verstandig te leren fietsen, zonder dat het u op hoge kosten jaagt. Uw kind zal sowieso een fiets moeten hebben, dus u kunt dan maar beter de verstandige keuze maken. Een fiets die niet veel kost en van goede kwaliteit is, is dan natuurlijk de eerste optie.

> Is deze fiets toch iets te klein? Bekijk dan eens onze 24 inch Popal Kicks fietsen!

Veelgestelde vragen

Is mijn zoon geschikt voor deze fiets?

De Popal Kicks is over het algemeen ideaal voor jongens 1.10 groot zijn. Dit is vaak de leeftijdsgroep tussen 5 en 7 jaar oud. Als uw kind jonger of ouder is, maar toch nog ongeveer van deze lengte, dan past hij hier ook goed op.

Hoe stevig is de fiets?

Jongensfietsen zoals de Kicks beschikken over een stalen frame en extra stevige banden. Jonge kinderen zijn immers nog weleens slachtoffer van kleine ongelukjes en valpartijen tijdens fietstochten. De fiets kan daarom tegen een stootje.

Moet ik de fiets zelf in elkaar zetten?

U moet inderdaad een aantal laatste zaken verzorgen. U moet bijvoorbeeld het zadel en het stuur nog vastzetten. Ook moeten zaken als de trappers en de bel nog even aan de fiets bevestigd worden. Daarna is hij klaar om bereden te worden.