Sorteren op:

Popal Kicks 24 Inch: Tot 40% korting

U koopt de Popal Kicks 24 inch natuurlijk om zijn stoere uitstraling. Bovendien koopt u hem Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
omdat hij sterk, stevig en veilig is. Misschien koopt u hem omdat hij gemakkelijk te monteren is. Ook koopt u hem omdat hij tegen een goede prijs te krijgen is. De stoere jongensfiets bieden wij regelmatig met een flinke korting aan. Zo kunt u voor een betaalbaar bedrag een fiets krijgen waar u uw zoon met een gerust hart op pad mee kunt sturen. De fiets is namelijk geschikt voor jongens van ongeveer 8 tot en met 12 jaar.

24 inch Popal Kicks fietsen: gemakkelijk monteren

De 24 inch Popal Kicks komt weliswaar in delen in de doos, maar dat is voor u geen enkel probleem. De fiets is namelijk gemakkelijk tot een geheel te monteren. U hoeft er zelfs geeneens handig voor te zijn of inzicht voor te hebben. De onderdelen wijzen zich namelijk vanzelf:

  • Het achterwiel en de aandrijfketting zijn al gemonteerd (dit deel komt compleet in de doos)
  • Het spatbord voor (dit monteert u als eerst)
  • Het voorwiel (deze draait u gemakkelijk klemvast in de voorvork)
  • Het stuur (daarmee is de fiets compleet)
  • Het zadel (kan ook als eerste gemonteerd worden)
  • Kleine onderdelen in een bijgeleverde doos (om de fiets compleet te maken)

De onderdelen die in de kleine doos zitten betreffen naast trappers en een bel bijvoorbeeld ook enkele afdichtingsdopjes. Dit gebruikt u om de fiets echt af te monteren. Niet alleen omdat dit mooier is, maar ook voor de veiligheid. Het is allemaal vrij gemakkelijk te doen en hoeft niet heel veel tijd in beslag te nemen.

> Niet de juiste maat? Bekjik dan eens de Popal Kicks 26 inch fietsen!

Uw kind zelfstandig op pad

Uw kind komt op deze leeftijd in een fase waarin hij zelfstandig op pad gaat. Het fietsen op kinderfietsjes met zijwielen in de straat ligt al behoorlijk ver achter jullie. Nu fietst hij bijvoorbeeld door het dorp of de wijk op weg naar de sportvereniging in zijn eentje. Het is dan wel een geruststellende gedachte dat dit op een veilige fiets kan. De Popal Kicks heeft bijvoorbeeld nog altijd een terugtraprem achter naast de handrem voor het voorwiel. Daarmee kan hij stevig remmen zonder zichzelf in gevaar te brengen.

Als het goed is, leert uw kind op deze leeftijd ook goed hoe het verkeer werkt. Bijvoorbeeld dankzij verkeerslessen op school. U kunt daar natuurlijk zelf ook een rol in spelen. Bijvoorbeeld door hem te leren dat vooruitkijken in het verkeer van groot belang is. Zo leert uw zoon situaties inschatten en zijn remmen op de juiste manier te gebruiken. Dit zal natuurlijk enige oefening vergen, maar de 24 inch Popal Kicks is stevig en robuust en kan tegen een stootje.

> Terug naar alle Popal Kicks!