Sorteren op:

Popal Kicks 26 inch: gratis verzending!

De laatste stap voor uw zoon definitief op een fiets voor volwassenen zal gaan rijden is Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
de 26 inch jongensfiets. Dit is dus ook de fiets waarop uw zoon bijvoorbeeld zijn eerste ritjes naar de middelbare school gaat maken. De fiets voor jongens van een lengte van net onder de 1.50. Denk aan de leeftijdscategorie van ongeveer tussen 10 en 14 jaar. Voor hen is dit het perfecte model en zij kunnen er met gemak op fietsen. De Popal Kicks 26 Inch fiets is hier een goed voorbeeld van.

26 is namelijk de laatste maat voordat de volwassen maat bereikt wordt. Sommige kinderen zullen iets eerder de volwassen maat bereiken en sommigen krijgen iets later nog een groeispurt. Daarom is de fiets ongeveer geschikt vanaf tien jaar tot en met veertien jaar.

26 inch Popal Kicks Jongensfietsen: verzekeren tegen schade en diefstal

Dat er meer op de fiets gereden wordt en hij op meer openbare plekken zal komen heeft ook zo zijn nadelen. Hij is immers daardoor ook bevattelijker voor allerlei vormen van schade. Ook diefstal kan een rol gaan spelen. Het is daarom goed om te weten dat u de fiets bij bestelling mee kunt verzekeren tegen de volgende zaken:

  • Vandalisme (wordt de fiets gesloopt op een openbare plek, dan kan de reparatie worden vergoed)
  • Schade door ongelukken (is uw zoon ermee gevallen en is er iets kapot dan kan dit dankzij de verzekering worden gedekt)
  • Schade door verkeerde bediening (jongens blijven natuurlijk ondeugend)
  • Diefstal of roof (ook dit kan natuurlijk voorkomen op elk moment)

> Ook op zoek naar een jongensfiets voor uw zoon die net naar de kleuterklas gaat? Bekijk dan eens onze Popal Kicks 12 inch fietsen!

Snel zelf in elkaar te zetten

De Popal Kicks fiets is voor een goede prijs te leveren. U hoeft bijvoorbeeld geen verzendkosten te betalen. Ook komen er geen montagekosten bij kijken. Al is het wel zo dat u zelf nog een klein deel van het montagewerk zal moeten doen. U moet bijvoorbeeld even het spatbord voor en het voorwiel op de voorvork monteren. Dit kan gemakkelijk met behulp van een steeksleutel en een inbussleutel worden verzorgd. Zo weet u ook direct dat het goed gebeurt.

Ook de details, zoals de trappers en de bel, zet u er zelf even op. Deze onderdelen worden in een kleine doos apart bijgeleverd. Dit zijn onderdelen die heel simpel vast te schroeven zijn. Daardoor kunt u dus binnen enkele minuten de hele fiets in elkaar gezet hebben en kan uw zoon er direct op wegrijden. Het hoeft niet heel veel meer tijd te kosten dan een kwartiertje of twintig minuten.