Sorteren op:

Popal kinderfietsen 16 inch: tot 40% voordeel!

Popal kinderfietsen 16 inch zijn in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl ruim vertegenwoordigd. Er zijn voor zowel Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
jongens als meisjes dan de leukste 16 inch kinderfietsen Popal beschikbaar om een keuze uit te maken. De leuke designs zijn zeer gevarieerd en dat betekent dat u met meerdere wensen rekening kunt houden. Bijvoorbeeld met de keuze voor een sportieve of stoere 16 inch kinderfiets Popal. Of door een hip en trendy model te kiezen.

Er zijn meer dan genoeg kleuren beschikbaar voor de kinderfietsen 16 inch Popal. De favoriete kleur van uw kind kan dan ook het uitgangspunt vormen om een keuze te maken. Fietsenfabrikant Popal is van Hollandse bodem en maakt fietsen betaalbaar. Dat ziet u ook aan de prijs die van toepassing is op een kinderfiets 16 inch Popal. Daarbij is er sprake van een uitstekende kwaliteit.

16 inch kinderfiets Popal voor kinderen vanaf 4 jaar

Een Popal kinderfiets 16 inch is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar. Uw kind kan blijven fietsen op een 16 inch kinderfiets Popal tot de leeftijd van ongeveer een jaar of 6. Er zijn verschillende 16 inch kinderfietsen Popal die voorzien zijn van zijwielen die meegeleverd worden. Het hangt van uw kind af of deze het fietsen al onder de knie heeft om zonder zijwielen te fietsen of nog een tijdje extra ondersteuning te krijgen.

> Bekijk ook eens een andere Popal kinderfiets!

Vandaag besteld, morgen in huis!

De kinderfietsen 16 inch Popal die u in het aanbod ziet, zijn allemaal vanuit voorraad leverbaar. Dat betekent dat u binnen een dag na de bestelling van de kinderfiets 16 inch Popal al kunt rekenen op de ontvangst ervan. Dit is van toepassing op bestellingen die gedaan zijn voor 13.00 uur op werkdagen. Er is sprake van gratis verzending, zodat er geen extra kosten bijkomen voor het leveren. Verder kunt u eventueel achteraf betalen.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk onze andere goedkope kinderfietsen!

Wat houdt 16 inch in voor een kinderfiets?

Inch wordt gebruikt om de juiste grote van de fiets te bepalen. 16 inch is geschikt voor kinderen rond de 105 cm. Over het algemeen hebben kinderen van 4 -6 jaar een kinderfiets van 16 inch.

In hoeveel kleuren zijn 16 inch kinderfietsen beschikbaar?

In meer dan 11+ kleuren! Vink de gewenste kleur aan in het filtermenu. Vaak kun je ook nog kiezen voor leuke prints op de kinderfiets.

Welke merken 16 inch kinderfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen verschillende merken in de maat 16 inch, waarvan Popal, Volare en Altec de bekendste merken zijn. In allerlei kleuren en thema's beschikbaar.