Sorteren op:

Popal SuperSuper kinderfietsen 18 inch: Gratis verzending!

Op zoek naar een nieuwe kinderfiets? In het Popal SuperSuper assortiment zit er geheid een passende Lees door

Van laag naar hoog sorteren

9 producten in totaal

Filteren

9 producten in totaal

Filteren
fiets tussen. De Popal SuperSuper kinderfietsen in 18 inch zijn geschikt voor jongens én voor meisjes. Kies voor een stoere Popal SuperSuper 18 inch kinderfiets of ga voor een zoetere uitvoering. Kies uit alle kleuren van de regenboog.

18 inch Popal SuperSuper kinderfiets: tussen de 5 en 7 jaar

Het formaat voor kinderfietsen wordt gemeten in inchmaten. De kinderfietsen in 18 inch zijn over het algemeen voor kinderen van de leeftijd 5 tot 7 jaar. Maar wij raden toch aan om niet naar de leeftijd, maar naar de lengte van je kind te kijken. De ene 6-jarige is nou eenmaal de andere niet. Door te kijken naar de lengte, krijg je een betrouwbaarder beeld van welke inchmaat er bij je kind past. Om de inchmaat te bepalen maak je gebruik van de volgende tabel:

  • Fietsmaat 10 inch: 85 tot 100 centimeter
  • Fietsmaat 12 inch: rond de 95 centimeter
  • Fietsmaat 14 inch: rond de 100 centimeter
  • Fietsmaat 16 inch: rond de 105 centimeter
  • Fietsmaat 18 inch: rond de 110 centimeter
  • Fietsmaat 20 inch: rond de 115 centimeter
  • Fietsmaat 22 inch: rond de 122 centimeter
  • Fietsmaat 24 inch: rond de 130 centimeter
  • Fietsmaat 26 inch: rond de 145 centimeter
  • Fietsmaat 28 inch: groter dan 145 centimeter

Accessoires bij een kinderfiets Popal SuperSuper 18 inch

Veel kinderen die klaar zijn voor een 18 inch kinderfiets, kunnen net fietsen of zijn het aan het leren. Bij Popal SuperSuper kinderfietsen van 18 inch kies je daarom ook bij ons met verschillende accessoires. Zo hebben we zijwieltjes voor net nog dat beetje ondersteuning. De zijwieltjes zijn gemakkelijk te monteren en er ook weer af te halen. Kies ook gelijk een leuke fietsbel voor op de 18 inch Popal SuperSuper kinderfiets!

 > Toch een andere kinderfiets Popal kopen? > Bekijk eens een andere kinderfiets!

Popal SuperSuper kinderfiets 18 inch bestellen: morgen in huis

De meeste kinderfietsen van Popal hebben we altijd op voorraad. Hierdoor kunnen we een snelle bezorging garanderen. Bestel op een werkdag voor 15:00 en je hebt de fiets de volgende dag al in huis. Verzendkosten rekenen we niet en bij ons bepaal je wanneer je betaalt. Voor de levering of achteraf.

 

 

 

 

 

 

 

Voor welke leeftijd is de 18 inch kinderfiets geschikt?

18 inch fietsen zijn geschikt voor jongens en meisjes van 5- 7 jaar oud. Let vooral op de lengte wanneer je de juiste maat fiets wilt uitkiezen. 18 inch= geschikt voor kinderen rond de 110 cm.

In welke kleuren zijn de 18 inch fietsen beschikbaar?

In maar liefst 11+ kleuren. Kies bijvoorbeeld ook voor een vrolijke print. Daarnaast hebben de wielen ook vaak een kleur: zwart, beige, roze of blauw.

Welke merken 18 inch kinderfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen 18 inch kinderfietsen van de bekende merken Altec, Popal, Spirit, Volare en Disney Frozen 2. Al vanaf €138,- zijn deze kinderfietsen beschikbaar.