Sorteren op:

Popal kinderfietsen 26 inch: Tot 40% voordeel!

U profiteert bij ons van een groot aanbod met Popal kinderfietsen 26 inch. Als uw keuze Lees door

Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren

6 producten in totaal

Filteren
naar dit fietsmerk uitgaat dan slaagt u gegarandeerd in de aankoop van een 26 inch kinderfiets Popal. De diversiteit is namelijk ideaal om met meerdere voorkeuren rekening te houden. De 26 inch kinderfietsen Popal worden in uiteenlopende uitvoeringen aangeboden met onder meer de keuze uit stadsfietsen, mountainbikes, transportfietsen en omafietsen.

Er is nog een voordeel waar u van profiteert als het gaat om het maken van een keuze uit het aanbod met kinderfietsen 26 inch Popal. Dat is namelijk dat meerdere modellen in uiteenlopende kleuren beschikbaar zijn. De kleuren variëren van mat zwart tot oranje en van roze tot blauw. De kans is dan ook groot dat de favoriete kleur van uw kind beschikbaar is in een uitvoering van een kinderfiets 26 inch Popal.

26 inch kinderfiets Popal voor kinderen van 10 tot 14 jaar

Een Popal kinderfiets 26 inch kan meerdere jaren gebruikt worden om dagelijks naar school te fietsen of om op recreatieve wijze dienst te doen. De 26 inch kinderfietsen Popal zijn namelijk ontwikkeld voor kinderen tussen 10 en 14 jaar. Het enige wat u hoeft te doen na een groeispurt is het zadel en het stuur van de 26 inch kinderfiets Popal hoger in te stellen. Dan blijft de optimale zithouding gewaarborgd.

> Een andere Popal kinderfiets kopen?

Geen verzendkosten!

Ook met betrekking tot de service geldt dat er meerdere voordelen zijn waar u van profiteert. U betaalt bij ons bijvoorbeeld geen verzendkosten voor het laten leveren van een kinderfiets 26 inch Popal. Bovendien is er sprake van een voorraad met kinderfietsen 26 inch Popal, zodat de levering in principe de volgende dag na de bestelling al gerealiseerd kan worden. U kunt eraan denken om een extra fietsslot aan te schaffen, zodat de kans op diefstal wordt verkleind.

> Bekijk ook eens onze andere goedkope kinderfietsen!

Voor welke leeftijd is de 26 inch fiets geschikt?

Voor de leeftijd van 10-14 jaar. Let wel meer op de lengte dan op de leeftijd bij het uitkiezen van de juiste maat. 26 inch fietsen zijn voor deze lengte geschikt: ca. 145 cm.

In hoeveel kleuren zijn de kinderfietsen van 26 inch beschikbaar?

In 12+ kleuren. Vink in het filtermenu de gewenste kleur aan en alleen deze kleuren verschijnen op het scherm. Kies je bijvoorbeeld voor blauw, dan krijg je allerlei blauw tinten te zien: turquoise, sky blue, jeans blue en mat blauw.

Kun je de 26 inch kinderfietsen ook met versnellingen kopen?

Jazeker. Je kunt de 26 inch fietsen zowel met als zonder versnelling kopen. Kies je voor mét versnelling, dan heb je de keus uit of 3 versnellingen of maar liefst 21.