Sorteren op:

Kinderen blaken van energie. Daarom is het ook heel belangrijk om hen aan te sporen om Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
zoveel mogelijk hun tijd door te brengen met buiten spelen, ravotten, sporten en met hun vriendjes samen zijn. En hoe kan je je zoon of dochter meer plezieren dan hen een mooie sportieve BMX zoals een Popal Kiyoko 26 inch mountainbike cadeau te doen!

26 inch Popal Kiyoko: de trots van je kind!

Met een fiets als de Popal Kiyoko 26 inch BMX kun je trots rondrijden bij je vrienden. De fiets is vervaardigd uit hoogwaardig staal, dit zorgt ervoor dat hij niet zomaar gaat roesten. Daarnaast heeft de Popal Kiyoko ook een vlotte bediening voor de versnellingen, een stevige grip op het stuur voor het avontuurlijke werk en een strakke uitvoering. Een Popal Kiyoko 26 inch is stevig gebouwd en kan tegen een stootje, en toch is hij van voldoende licht materiaal om vlot te kunnen mountainbiken. Je zult niet kunnen wachten om ermee in bossen en plassen te gaan rijden en de wereld onveilig te maken op je stoere fiets! Dankzij het ruime assortiment aan Popal Kiyoko 26 inch fietsen is er voor elk wat wils. De uitvoeringen bestaan in alle types van kleuren. Zoek de kleur die best bij jouw stijl past. Neem zeker ook een kijkje bij onze andere Popal fietsen, want in het aanbod staat een mountainbike voor elk lid van jouw familie!

Vlotte bestelling én levering

Alle fietsen in ons assortiment, net zoals de Popal Kiyoko 26 inch BMX, worden binnen de 24 uur gratis geleverd indien je je bestelling plaatst voor 13 uur. Zo kun je al meteen genieten van je Popal Kiyoko fiets, zonder dat je er lang moet naar verlangen. Een stoere fiets, snel geleverd en aan een scherpe prijs? Dat is de Popal Kiyoko 26 inch mountainbike.

Hoe zit je juist op je Popal Kiyoko 26 inch?

  • Om dynamisch te rijden moet je een beetje op je fiets liggen, wees dus niet bang om je zadel wat hoog te zetten
  • De ideale hoogte voor je zadel heb je wanneer je met de tippen van je tenen nog net aan de grond kunt
  • Let uiteraard op voor rugklachten, een mountainbike is een dynamische fiets, dankzij de vering worden veel schokken opgevangen, zet je stuur niet té laag!
  • Kijk eens naar foto's van professionele mountainbikers, zij hebben een perfecte houding.

> Profiteer ook van gratis verzending op het gehele assortiment Popal Kiyoko 20 inch fietsen!