Sorteren op:

Popal 12 inch: tot 40% korting!

Popal 12 inch staat voor een kinderfiets die origineel, comfortabel en uniek is. Het Nederlandse fietsenmerk Lees door

Van laag naar hoog sorteren

11 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

11 producten in totaal

Filteren
per pagina
heeft voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar een geweldig aanbod met meisjesfietsen en jongensfietsen. Zo kunt u voor uw kind de meest ideale 12 inch Popal fiets aanschaffen.

12 inch Popal: gratis verzending

Een Popal 12 inch fiets is een ideale eerste fiets voor uw kind die er al vanaf een leeftijd van 2 jaar op kan fietsen. Het is op deze leeftijd nog niet mogelijk om zonder ondersteuning te fietsen. Daarom wordt elke 12 inch Popal geleverd met zijwieltjes. De kinderfietsjes blinken uit met betrekking tot het ontwerp en kleurgebruik. Er zijn zowel voor jongens en meisjes verschillende designs beschikbaar. Zo kunt u de keuze maken voor een Popal 12 inch fiets in de vorm van een beachcruiser, crossfiets, omafiets of sportieve Popal 12 inch.

> Bekijk alle Popal fietsen!

Voordelig geprijsd en uitstekende kwaliteit

Het is belangrijk dat u bij de keuze voor een 12 inch Popal voor uw kind verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit. Daar staat het Nederlandse fietsenmerk dan ook voor net als voor een hoog niveau van comfort en gemak. De eerste fiets voor uw kind vormt de basis om goed te leren fietsen en daar profiteert uw kind de rest van het leven van. Comfort en gemak zijn net als veiligheid daarvoor belangrijke aspecten. Deze aspecten zijn standaard verenigd in elke 12 inch Popal fiets die u in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl vindt. De uitstekende kwaliteit van een 12 inch Popal gaat overigens gepaard met een voordelige prijs. Bovendien profiteert u van de gratis verzending en van de service, waarbij de Popal 12 inch fiets binnen een dag wordt geleverd. U kunt zelf de afleverplek en desgewenst het aflevermoment bepalen.

> Bekijk ook onze andere 12 inch kinderfietsen!

Welke modellen verkopen jullie van het merk Popal?

Allerlei modellen. Even een greep uit het brede assortiment: je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een Brooklyn fiets, omafiets, kinderfiets of transportfiets. Welk model je uiteindelijk kiest is afhankelijk van jouw wensen.

Voor welke leeftijd is het merk Popal geschikt?

Alle leeftijden! Wij verkopen Popal fietsen voor zowel grote als kleine mensen. Al vanaf 12 inch (2-4) jaar tot en met de 28 inch voor volwassenen. Vink in het filtermenu naar welke wielmaat in inches jij op zoek bent

In welke kleuren zijn de Popal fietsen beschikbaar?

In maar liefst 14+ kleuren. Ook hiervoor is het filtermenu erg handig. Vink de gewenste basiskleur aan en maak je keuze uit de vele kleurrijke fietsen.