Popal Lola meisjesfiets 16 inch: Gratis verzending in 24 uur!

Op zoek naar een opvallende & hippe meisjesfiets? Dan is de 16 inch Popal Lola de Lees door

Set Ascending Direction

3 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

3 producten in totaal

Filter
per page
ideale keuze. Dit model wordt geleverd in twee uitvoeringen, de eerste met een grijs frame, een roze afwerking en een bruin zadel. Het tweede model is licht roze met veel witte elementen. Omdat de fiets al geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar, worden er bij de fiets ook zijwieltjes meegeleverd. Deze kunt u er zelf afhalen wanneer uw kind eraan toe is. De fiets is te gebruiken tot en met het zesde levensjaar, of tot een aximum lengte van 105 cm.

Kenmerken populaire Popal Lola 16 inch meisjesfiets

Wij weten zeker dat de nieuwe lijn van fietsmerk Popal de topper van deze zomer wordt. De Popal Lola 16 inch meisjesfiets is ongekend populair vanwege zijn opvallende kleuren en accessoires. De meeste Popal Lola fietsen zijn voorzien van een roze kleur met een opvallende contrastkleur. Klik op een van de fietsen in het productassortiment en lees de uitgebreide specificaties. Twijfels over een aankoop? Lees de recensies! Bestel een fiets vóór 13.00 uur  = volgende dag in huis. 

> Bekijk alle Popal Lola fietsen

Nu ook de mogelijk tot achteraf betalen

U heeft sinds kort ook de mogelijkheid om achteraf te betalen bij fietsenopfietsen.nl, hierbij wordt er een factuur nageleverd. Dit proces hebben wij wel uitbesteed aan Klarna, welke ook controleert of deze optie mogelijk is voor u. Let op! Bij achteraf betalen worden er 5 euro extra kosten in rekening gebracht. Lees voor u een bestelling plaatst ook zeker onze recensies door, inmiddels zijn er al meer dan 700 reacties!

Liever een maatje groter? Bekijk dan de 18 inch Popal Lola fietsen.