Popal Lola meisjesfiets 18 inch: Gratis bezorging!

De Popal Lola 18 inch meisjesfiets is een praktisch model met een hippe stijl. Deze fiets Lees door

is leverbaar in de kleuren roze/wit met bruine handvaten of grijs/roze met witte handvaten. Het zadel is breder dan bij de andere modellen wat ervoor zorgt dat je extra comfortabel zit. 

18 inch Popal Lola: voor kinderen vanaf 5 jaar

De 18 inch Popal Lola fietsen zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 tot en met 7 jaar, of tot een maximum lengte van 110 cm. Bij het ontwerpen van de fiets is goed nagedacht over de materiaalkeuze, dit om tot een goede balans te komen tussen de prijs en de kwaliteit. Een fietsslot wordt niet meegeleverd maar u heeft wel de mogelijkheid om deze als extra optie bij te bestellen. Zo ontvangt u 10% korting als u ook een Popal Lola 18 inch fiets heeft besteld. Deze korting is ook geldig op andere accessoires zoals een fietshelm of een fietsmand om voor op het rek te zetten.

> Terug naar alle Popal Lola fietsen

Door de fiets goed te onderhouden gaat deze langer mee

Het advies is om de droog te stallen en de spaken en velgen goed schoon te houden. Door de fiets regelmatig schoon te maken, voorkomt u slijtage. Handige tip: voorkom oxidatie van het staal (maar ook de aluminium en chromen onderdelen) door deze in te vetten met vaseline. Liever een Popal Lola fiets in een kleinere of grotere inchmaat? Bekijk de Popal Lola 16 inch of de Popal Lola 20 inch fiets.

Heeft u nog vragen over het onderhoud van de fiets dan kunt u ook contact opnemen met de helpdesk. Zij helpen u graag verder!

Sorteren

3 producten

Filteren
Sorteren

3 producten

Filteren