Sorteren op:

Popal Max 14 inch: gratis thuisbezorgd!

Wij van fietsenopfietsen.nl doen er alles aan om onze klanten van de beste service te voorzien, Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
dit doen we o.a. door de fiets zo snel mogelijk te bezorgen. Bestel voor 13.00 een fiets en deze wordt de volgende dag al bezorgd. Ook hebben wij een niet goed, geld terug regeling. Na het kopen van een fiets heeft u twee weken de tijd om aan te geven dat u een fiets wilt retourneren. Als u dus niet tevreden bent over de fiets kunt u deze gewoon terug sturen. Wij monteren alle fietsen al deels voor, dit betekend dat u de fiets alleen hoeft af te monteren. De Popal Max 14 inch fiets is al voor 90% voorgemonteerd, en met de handleiding is het niet moeilijk om de fiets af te monteren. Als het u niet lukt om de fiets in elkaar te zetten, dan kunt u tijdens kantoor uren contact opnemen met de klantenservice, dan zullen wij proberen u te begeleiden bij het montageproces.

14 inch  Popal Max kinderfietsen: kies de juiste maat

De Popals Max 14 inch kinderfietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeft van 3 t/m 5 jaar. Volgens de maattabel op onze website is de fiets goed voor kinderen van een lengte van ongeveer 100 cm. Gebruik de maattabel om de juiste maat voor uw kind vast te stellen, u wilt ten slotte wel een fiets kopen waar uw kind goed op past. Als uw kind de juiste leeftijd heeft, maar toch erg klein is, dan kunt u volgens de maattabel beter toch een kleinere maat nemen.

U kunt een maat kiezen op basis van deze richtlijnen:

  • Voor kinderen van 105 cm is een 16 inch fiets geschikt.
  • Voor kinderen van 100 cm is een 14 inch fiets geschikt.
  • Voor kinderen van 95 cm is een 12 inch fiets geschikt.

Als u niet zeker weet of u de juiste maat heeft gekozen, neem dan contact op met de klantenservice zodat wij u kunnen adviseren.

> Toch een te kleine maat? Bekijk dan eens de Popal Max 16 inch fiets!

Veelgestelde vragen

“Kan ik telefonisch contact opnemen met de helpdesk?”

Jazeker, onze helpdesk is tijdens kantooruren (9-5) op doordeweekse dagen bereikbaar. Bekijk de contactpagina voor de actuele contactgegevens. Lees eerst wel de veelgestelde vragen pagina door, daar hebben we een overzicht gemaakt van vragen welke wij de afgelopen jaren regelmatig horen.

“Waar kan ik de fiets uitproberen?”

Wij kunnen de fietsen zo goedkoop aanbieden doordat wij geen fysieke winkel hebben. Wij verzenden de fietsen vanuit een centraal distributiecentrum. U kunt de fiets vooraf dus niet uitproberen. Gelukkig hebben wij een ‘niet goed = geld terug’ regeling, u hoeft zich dus nooit zorgen te maken dat u een miskoop doet.

> Vandaag besteld, morgen in huis: het gehele assortiment Popal Max fietsen!