Sorteren op:

Bij veel concurrenten komen bovenop de prijs van de fiets ook nog eens de kosten voor Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
verzending. Alle fietsen in ons assortiment worden gratis thuisbezorgd. Voor 13.00 bestellen betekend dat u de fiets de volgende werkdag al in huis heeft. Bestellingen in het weekend kunt u op dinsdag thuis verwachten. Koopt u bij de Popal Max 16 inch ook een fietsslot, dan krijgt u 10% korting op het slot. Naast de korting op accessoires en de gratis verzending, geven wij ook 15,- korting bij de aanschaf van de Popal Max 16 inch.

16 inch Popal Max jongensfietsen: stoere jongensfietsen

De Popal Max jongensfietsen  (16 inch) zijn verkrijgbaar in drie kleuren in combinatie met zwart, de kleuren zijn groen, blauw en rood. Het frame van de Popal Max is gemaakt van staal. Wij adviseren al onze klanten om fietsen met een stalen frame in te sprayen met siliconenspray om krassen en roestvorming te voorkomen.

Alle 16 inch Popal Max fietsen beschikken over:

  • Een in hoogte verstelbaar stuur en zadel, zo kunt u de fiets goed afstellen op de lengte van uw kind.
  • LED-verlichting achterop.
  • Zijwieltjes (welke u makkelijk zelf kunt monteren en demonteren).
  • Een jaar garantie op het stalen frame.
  • Een gesloten kettingkast zodat er geen kledingstukken tussen de ketting kunnen komen.

> Het gehele assortiment Popal Max fietsen: vandaag besteld, morgen gratis thuisbezorgd!

De voordelen van een fiets voor uw kind

Een kinderfiets is niet alleen gezond voor uw kind, maar ook voor u. Doordat uw kind gaat fietsen wordt de kans groter dat u zelf ook op de fiets stapt. Uit onderzoek is gebleken dat samen fietsen de band tussen ouder en kind aanzienlijk verbeterd. Door een fiets voor uw kind te kopen hoeft u korte afstanden niet langer met de auto af te leggen. Hierdoor is het niet alleen gezonder, het scheelt u ook benzinekosten en gebruiksslijtage aan de auto. Het vinden van een plek om de fiets neer te zetten is makkelijker dan een parkeerplek voor een auto te vinden. Met de fiets hoeft u ook geen parkeerplek meer te vinden als u de kinderen naar school brengt. Als uw kind oud genoeg is kan deze zelf naar school fietsen. Het is dan wel slim om uw kind samen met een klasgenoot te laten fietsen.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens de Popal Max 18 inch fietsen!