Sorteren op:

Popal meisjesfietsen 20 inch: Gratis bezorgd!

Is je (klein)dochter toe aan een nieuwe fiets? Het leukste is natuurlijk om haar zelf de Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
fiets uit te laten zoeken. Zo rijdt ze elke dag rond op haar zelfgekozen fiets. Popal meisjesfietsen met 20 inch wielen zijn niet alleen in de leukste en populairste kleuren verkrijgbaar, maar ook in verschillende uitvoeringen. Bekijk ons aanbod en zoek de mooiste en leukste Popal 20 inch meisjesfiets uit!

Verschillende uitvoeringen van de Popal 20 inch meisjesfietsen

Kies de fiets die het beste bij je (klein)dochter past. Kies voor een transportfiets met een voordrager of een sportievere uitvoering van de Popal 20 inch meisjesfiets. De diversiteit in designs van de meisjesfietsen 20 inch van Popal maken het mogelijk om met bepaalde voorkeuren rekening te houden en kies je favoriete kleur. De volgende kleuren hebben we onder andere in ons online assortiment:

  • Mint blauw
  • Zalmroze
  • Pistachegroen
  • Mat zwart

Het merk Popal

Het aantrekkelijke van het aanbod met meisjesfietsen 20 inch Popal is dat er sprake is van voordelige prijzen en van een uitstekende kwaliteit. Daar staat dit populaire Nederlandse fietsmerk namelijk voor dat al jaren de beste kwaliteitsfietsen ontwerpt. Het is dan ook niet voor niets dat u bij Fietsenopfietsen.nl een keuze kunt maken voor een meisjesfiets 20 inch van Popal.

Meisjesfiets 20 inch Popal voor meisjes vanaf 6 jaar

Een Popal meisjesfiets van 20 inch is ideaal voor meisjes vanaf 6 jaar. Het leuke is weer dat uw dochter er meerdere jaren op kan fietsen tot de leeftijd van een jaar of 8. Om te garanderen dat uw dochter al die jaren tevreden op een 20 inch meisjesfiets van Popal fietst, raden wij aan om goed te kijken naar de juiste maat.

Wilt je zeker zijn van de juiste maat Popal meisjesfiets? Kijk dan naast de leeftijd van je (klein)dochter, ook naar de lichaamslengte. Sommige meiden zijn op 6-jarige leeftijd nou eenmaal wat groter of kleiner. In onze handige inchmaat tabel vind je welke lichaamslengte er past bij een 20 inch Popal meisjesfiets.

Altijd gratis verzending van een 20 inch meisjesfiets van Popal!

Bestel je een Popal meisjesfiets van 20 inch voor 15:00 vandaag? Dan leveren wij deze zo snel mogelijk en het liefste morgen al. Op dit te kunnen garanderen werken we met voorraad. Ondanks het type fiets, kleur, design of maat, leveren we altijd gratis bij jou thuis.

Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijd is de 20 inch fiets geschikt?

Een 20 inch meisjesfiets zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. Maar kijk vooral naar de lengte. Het ene kind is het andere kind niet. Is jouw kind rond de 115 cm, dan is een 20 inch fiets zeker geschikt.

Voor welke leeftijd is de 20 inch fiets geschikt?

20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. Maar kijk vooral naar de lengte. Het ene kind is het andere kind niet. Is jouw kind rond de 115 cm, dan is een 20 inch fiets zeker geschikt.

In welke kleuren zijn de 20 inch meisjesfietsen leverbaar?

In 10+ kleuren. Kies een mooie kleur uit in het filtermenu. Kies je bijvoorbeeld groen, dan verschijnen alle tinten groen op je beeldscherm: Pistache groen, ocean green en normaal groen.

Zijn de 20 inch meisjesfietsen veilig?

Absoluut! De 20 inch meisjesfietsen zijn heel veilig dankzij de reflectoren, goedwerkende remmen en het sterke frame. Daarnaast hebben de fietsen duidelijke LED verlichting. De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat er geen nare schaafwonden ontstaan.