Sorteren op:

Popal Mike 18 inch Jongensfiets: tot 40% korting!

Deze Popal Mike 18 inch jongensfiets is over het algemeen een zeer goede keuze. Het krijgen Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
van een eerste ‘grote’ fiets is voor uw zoon een grote stap. Hij kan beginnen met leren fietsen en binnen de kortste keren doet hij niets anders dan rondrijden. Een moment om te koesteren. De fiets zal niet alleen van pas komen wanneer uw zoon naar school gaat, maar ook tijdens het spelen met andere kinderen is een fiets een belangrijk onderdeel. Een fiets geeft uw zoon een gevoel van onafhankelijkheid en zelfstandigheid wat bijdraagt aan zijn ontwikkeling. Een goede fiets die aan alle verwachtingen voldoet is hierbij belangrijk. Deze fiets moet er aantrekkelijk en stoer uitzien voor uw zoon, maar hij moet ook volledige veiligheid bieden en praktisch in gebruik zijn. Hebt u eenmaal de ideale fiets gevonden, dan kan hier nog vele jaren lang van geprofiteerd worden.

18 inch Popal Mike fietsen: Alles erop en eraan

De Popal Mike heeft veel voordelen. Hij ziet er allereerst erg flitsend uit, wat uw zoon zeker zal kunnen waarderen. De stoere kleuren zorgen voor frisheid en het algemene ontwerp van de fiets is erg sportief. Verder zijn er wat afzonderlijke snufjes die het uw zoon wat gemakkelijker maken:

  • een zeer praktische bagagedrager
  • zowel een handrem als een terugtraprem
  • reflector verlichting van de kop- en achterlamp en reflectoren in de wielen
  • een zijstandaard die gemakkelijk in gebruik is
  • een comfortabel, zacht zadel
  • verstelbaarheid van zowel stuur als zadel
  • een jaar garantie

Veiligheid van uw kind

Tijdens het fietsen kan er van alles gebeuren. Zeker kinderen van 5 tot 7 jaar zijn hier zich lang niet altijd van bewust. Ze gaan vooral voor plezier en staan niet stil bij hun eigen veiligheid. De Popal Mike 18 inch heeft veel voordelen die ervoor zorgen dat uw kind toch veilig en wel rond kan fietsen. Dankzij het feit dat de fiets zowel een terugtraprem als een handrem heeft, hoeft uw zoon niet te wennen aan een nieuw remsysteem. Nadenken over de manier van remmen is dan ook niet nodig. In gevaarlijke situaties in het verkeer is hier immers ook geen tijd voor.

Ook houdt de fiets rekening met het feit dat kleine kinderen niet altijd even goed opletten. Als uw zoon een tegenligger niet op tijd ziet, dan zal de tegenligger uw zoon goed en wel kunnen zien dankzij de reflectoren. Hiervan is er in elk wiel een aanwezig. Ook de voor- en achterlamp zijn tegelijkertijd een reflector. Met de Popal Mike 18 inch kan uw zoon dus gerust en veilig rondfietsen.

> De Popal Mike 20 inch fiets: vandaag besteld, morgen in huis!