Sorteren op:

Popal Mike 20 Inch: tot 40% korting!

De Popal Mike 20 Inch is niet alleen een fiets waar jongens van 6 tot en Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
met 8 jaar oud goed kunnen leren fietsen, het is ook een fiets die voor een goede prijs aan te schaffen is. Dat komt omdat hij van nature al goed geprijsd is. Het is daarnaast ook zo dat er allerlei kortingen en voordelen aan zitten. Denk bijvoorbeeld aan het ontbreken van montagekosten omdat u hem zelf afmonteert. Denk ook aan het ontbreken van verzendkosten. De fiets wordt immers gratis thuisbezorgd de volgende dag.

20 inch Popal Mike fietsen: Zelf in elkaar te zetten

Na het bestellen van de Popal 20 inch Mike fiets moet u nog wel zelf zorgen dat hij rijklaar is. Dit is niet heel eg moeilijk. Met behulp van een steeksleutel en een inbussleutel kunt u de hele fiets compleet maken. Er zijn namelijk slechts een aantal onderdelen die u aan het frame moet bevestigen. Dit zijn:

  • Het zadel (daar begint u mee).
  • Het stuur (dit kunt u ook eerst doen).
  • Het voorwiel en het spatbord (daarmee maakt u de voorzijde compleet) .
  • Verschillende kleine onderdelen zoals bijvoorbeeld de trappers.

Het sleutelen aan de fiets kan in minder dan een halfuur gedaan worden. Als u hem rond het middaguur binnenkrijgt, dan kan uw zoon er om 13.00 ’s middags al op beginnen te fietsen. Bovendien kunt u alles zelf nog even goed nakijken als u de onderdelen erop zet. U moet bijvoorbeeld ook afdichtingsdoppen op de schroeven plaatsen.

> Bekijk ook eens de Popal Mike 18 inch: vandaag besteld, morgen in huis!

Waar op letten?

Wanneer u een jongensfiets zoals de Popal Mike jongensfiets gaat aanschaffen dan is het belangrijk dat u aan een aantal zaken denkt. Dat komt in de eerste plaats doordat er zo veel verschillende variaties zijn. U kunt dus al snel voor een moeilijke keuze te staan. U moet immers een fiets zien te vinden die goed past bij het doel dat u ermee heeft. Of eigenlijk het doel dat u zoon ermee heeft. Hoe vaak zal hij de fiets bijvoorbeeld moeten gaan gebruiken.

Allereerst is het belangrijk om te bekijken of 20 inch de juiste maat is voor uw zoon. Als hij de lengte van ongeveer 115 centimeter heeft bereikt dan is dit inderdaad het geval. Dit is vaak zo rond de leeftijd tussen zes en acht jaar. Soms kan dit ook al iets eerder zijn of iets later. Het is dus belangrijk om de lengte van uw zoon als uitgangspunt te nemen dan de leeftijd.